Diana Raaijmakers versterkt team Thinc ahead

Diana Raaijmakers versterkt team Thinc ahead

  |   Laatste nieuws

Diana Raaijmakers versterkt team Thinc ahead


Team Thinc ahead heeft zich per direct versterkt met Diana Raaijmakers. De 33 jarige Millse vervult per 1 januari 2020 de functie van Officemanager, waarmee het team van Thinc ahead inmiddels zijn vijfde speler kent. 


Niels Cannegieter: “De afgelopen jaren hebben we een prachtige groei doorgemaakt. Het team is gestaag gegroeid, de omvang van onze opdrachten is toegenomen en inmiddels zijn we ook druk bezig om ons kantoor uit te breiden in SX. Om ons team verder te ondersteunen, maar ook een vast gezicht te hebben op kantoor, zijn we ontzettend blij met Diana in onze gelederen 2020 af te trappen. We denken met Diana niet alleen de perfecte ondersteuning te kunnen bieden aan onze event- en projectmanagers, zorg te dragen over ons kantoor, maar met haar financiële en juridische achtergrond speelt ze ook een belangrijke rol in het verder professionaliseren van ons groeiende bureau.”


Raaijmakers voelt zich in een sportieve omgeving als een vis in het water. Als crossfittrainster en leefstijlcoach is het werken in een sportieve omgeving haar wel toevertrouwd. “De eerste weken zijn voorbijgevlogen en als iets me opvalt is de mentaliteit van het team van Thinc ahead. In een razend tempo mooie evenementen organiseren, binnen de sport, maar ook voor prachtige merken als Herbalife en Swinkels Family Brewers, kan je met recht topsport noemen! Om daar een bijdrage aan te leveren en dagelijks onze mensen, klanten en kantoor te ondersteunen, kijk ik ontzettend naar uit.”


Thinc ahead bestaat inmiddels 8 jaar en is gevestigd in SX te Eindhoven. Thinc ahead organiseert grootschalige (sport)evenementen en focust zich daarbij op de perfecte uitvoering. Altijd met de ambitie om te inspireren met creatieve concepten en een toegevoegde waarde te zijn voor het evenement, het merk, de sport, het team en/of het individu. Thinc ahead heeft zich gespecialiseerd in event- en projectmanagement en heeft als doel overal waar ze waarde mag toevoegen, nalatenschap te creëren. Thinc ahead: Create a legacy!


Op de foto van links naar rechts, Team Thinc ahead: Esther, Lonneke, Niels, Manon en Diana.