KNZB en Thinc ahead slaan handen opnieuw ineen

Van 4 tot en met 10 augustus 2014 vindt in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion het EK Zwemmen voor gehandicapten plaats. 500 atleten uit 40 landen strijden in Eindhoven om Europese titels en eremetaal.

De Stichting Internationale Zwemsportevenementen (onderdeel van de KNZB) heeft in Thinc ahead haar organisatorische partner gevonden voor dit EK. Niels Cannegieter zal samen met toernooidirecteur Paul van den Heuvel de algemene aansturing van de projectorganisatie en het deelproject communicatie voor zijn rekening nemen.

Thinc ahead is blij en trots dat trouwe partners als SIZE en de KNZB wederom het vertrouwen uitspreken om voor dit evenement met elkaar samen te werken.

Dat de zomer van 2020 er anders uit ging zien dan hoe iedereen voor ogen had werd al snel duidelijk. Maar voor team Thinc ahead werd augustus een bomvolle maand waarin we eindelijk weer naar buiten mochten voor een mega tof concept. Samen met SportsCloud organiseerden we de:  Summer of Esports. Esports & gaming zijn […]

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers