Even voorstellen… Lonneke Valk

Even voorstellen… Lonneke Valk

  |   Laatste nieuws

Lonneke Valk: “Ruim anderhalve maand zat er tussen het moment dat ik hoorde dat ik de nieuwe project- en eventmanager van Thinc ahead zou worden en de dag dat ik écht mocht gaan starten. Een periode die mij niet snel genoeg kon gaan. Vanaf het allereerste moment dat ik binnenstapte in SX wist ik: binnen dit team wil ik werken!


Met enorm veel passie voor sport en organiseren, heb ik mijn opleiding Sport, Marketing & Management aan de Fontys in Tilburg afgerond in 2014. Met vele gave stages en werkzaamheden binnen de sport- en evenementenwereld was het voor mij vrij duidelijk welke richting ik op wilde. Na een tijdje in Valencia gewoond te hebben, ben ik in 2016 als eventmanager aan de slag gegaan in Veenendaal. Na veel leuke en leerzame jaren, kwam eind 2018 voor mij een omslagpunt. Ik zocht meer uitdaging in mijn werk en wilde graag binnen een sterk team aan de slag.

Deze uitdaging en dit sterke team heb ik gevonden bij Niels, Esther en Manon! Ik kijk enorm uit om te gaan werken aan mooie, creatieve en impactvolle evenementen. Om samen met mijn team en onze klanten een topprestatie neer te zetten, dat is de reden waarom ik van dit werk houd.

Wat voor passies heb ik naast het organiseren? Ik ben een groot voetbalfan, hou van gezelligheid (ben een echte Brabantse, geboren en getogen in Tilburg) en ben veel te fanatiek als het om spelletjes gaat. Ik kijk er naar uit om nieuwe mensen te leren kennen en met elkaar te werken. Zien we elkaar snel voor een kop koffie?”

“We zijn erg blij dat we Lonneke in ons team mogen verwelkomen,” aldus Esther Ammerlaan. “In de eerste gesprekken met Lonneke viel haar passie voor ons vak, de sportwereld, maar vooral ook haar gevoel voor structuur en gedrevenheid op. De ideale mix die we graag aan ons team willen voegen. Het afgelopen jaar is Thinc ahead snel gegroeid. Een ingespeeld team, dat elke dag plezier maakt en de beste versie van zichzelf wil zijn, is graag wie we zijn. Lonneke heeft zelfs al voor haar start bij Thinc ahead ons in alles laten voelen dat ze prima in die selectie past!”


Op de foto (vlnr): Linda Voermans, Lonneke Valk, Esther Ammerlaan en Niels Cannegieter.