Fontys Sporthogeschool kiest voor Thinc ahead

Fontys Sporthogeschool kiest voor Thinc ahead

  |   Laatste nieuws

Fontys Sporthogeschool is met de opleidingen “Sports & Education”, “Sports & Wellness”, “Sports & Leisure” en een deeltijdopleiding “Master of Sports”, dé partner in Sportstudies. Gevestigd in Genneper Parken (Eindhoven), in een gebouw dat in de hogeschoolwereld ongekend is: uitnodigend en transparant, ademt deze hogeschool sport, bewegen en educatie uit. Met recht een pleisterplaats voor talentontwikkeling.

 

Fontys Sporthogeschool zocht voor twee minors, waarbij eventmanagement centraal staat, de koppeling met de praktijk en kennis van het organiseren van grootschalige sportevenementen. Om dit te borgen in haar onderwijs hebben Thinc ahead en Fontys Sporthogeschool de handen ineengeslagen en doceert Niels Cannegieter in het seizoen 2014/2015 twee minors. Thinc ahead heeft als één van belangrijkste pijlers, het delen van kennis en is graag bereid een bijdrage te leveren aan het onderwijs van Fontys Sporthogeschool. Daarnaast zijn we vereerd dat Fontys Sporthogeschool ons ziet als belangrijke speler op het gebied van eventmanagement en ons als ideale partij betitelt om dit over te dragen aan haar studenten.

 

De aansluiting met Fontys is tevens een prachtig vertrekpunt om snel en uit eerste hand jong talent te spotten voor de diverse sportevenementen die Thinc ahead jaarlijks mag organiseren. Thinc ahead en Fontys gaan dan ook samen kijken om jonge talenten ervaring op te laten doen bij grote sportevenementen.

 

Fontys en Thinc ahead gebruiken de zomer om de minors vorm te geven, waarna de werkzaamheden aanvangen in september van dit jaar.