In het nieuws…

In het nieuws…

  |   Laatste nieuws

Deze week had ons team een bomvolle agenda. We waren veel op pad voor onze klanten en projecten. Zo organiseerden we afgelopen zondag samen met 13 Lichte Brigade (Defensie) de Rhino Obstacle Run, waren we op dinsdag in Apeldoorn voor opnames van de nieuwe Olympische baanwielrenfiets van Koga en vond gisteren de teampresentatie plaats van de handboogschutters die meedoen aan het WK Handboogschieten.


De media was er alle dagen bij. Kijk je met ons mee terug?


Zondag 12 mei

Rhino Obstacle Run

Afgelopen zondag organiseerden we samen 13 Lichte Brigade de Rhino Obstacle Run. Meer dan 1.300 hardlopers trotseerden het militaire parcours.


Lees hier het uitgebreide artikel over de Rhino Obstacle Run en de bevindingen van Manon!


En kijk hier het item van Omroep Brabant terug!
Dinsdag 14 mei

Opnames Olympische Baanwielrenfiets in opdracht van Koga

Afgelopen dinsdag waren we aanwezig in Apeldoorn namens Koga om als opnameleider te fungeren voor de presentatie voor de nieuwe Olympische Baanwielrenfiets. Jeffrey Hoogland, Harrie Lavreysen en Roy van den Berg probeerden deze middag voor het eerst de nieuwe Koga fiets uit. Er werd promotiemateriaal opgenomen namens Koga en de Nederlandse pers was erbij aanwezig om een eerste glimp op te vangen.Zie hier de renners voor het eerst in actie op hun nieuwe fiets!Donderdag 16 mei

Teampresentatie Handboogschutters WK Handboogschieten


Afgelopen donderdag werd op het Stadhuis in Den Bosch het Nederlandse Handboogschietteam gepresenteerd. Dit team komt op Nederlandse bodem in actie op het WK, welke plaats vindt van 3 t/m 16 juni in Den Bosch.


Naast dat het volledige team werd gepresenteerd, werd er een update gegeven over het WK en gaven de schutters voor het Stadhuis op de Markt nog een demonstratie.


Kijk hier het item van NOS terug.