In het nieuws… | Thinc ahead

In het nieuws…

Deze week had ons team een bomvolle agenda. We waren veel op pad voor onze klanten en projecten. Zo organiseerden we afgelopen zondag samen met 13 Lichte Brigade (Defensie) de Rhino Obstacle Run, waren we op dinsdag in Apeldoorn voor opnames van de nieuwe Olympische baanwielrenfiets van Koga en vond gisteren de teampresentatie plaats van de handboogschutters die meedoen aan het WK Handboogschieten.

De media was er alle dagen bij. Kijk je met ons mee terug?

Zondag 12 mei
Rhino Obstacle Run

Afgelopen zondag organiseerden we samen 13 Lichte Brigade de Rhino Obstacle Run. Meer dan 1.300 hardlopers trotseerden het militaire parcours.

Lees hier het uitgebreide artikel over de Rhino Obstacle Run en de bevindingen van Manon!

En kijk hier het item van Omroep Brabant terug!


Dinsdag 14 mei
Opnames Olympische Baanwielrenfiets in opdracht van Koga.

Afgelopen dinsdag waren we aanwezig in Apeldoorn namens Koga om als opnameleider te fungeren voor de presentatie voor de nieuwe Olympische Baanwielrenfiets. Jeffrey Hoogland, Harrie Lavreysen en Roy van den Berg probeerden deze middag voor het eerst de nieuwe Koga fiets uit. Er werd promotiemateriaal opgenomen namens Koga en de Nederlandse pers was erbij aanwezig om een eerste glimp op te vangen.

Zie hier de renners voor het eerst in actie op hun nieuwe fiets!


Donderdag 16 mei
Teampresentatie Handboogschutters WK Handboogschieten

Afgelopen donderdag werd op het Stadhuis in Den Bosch het Nederlandse Handboogschietteam gepresenteerd. Dit team komt op Nederlandse bodem in actie op het WK, welke plaats vindt van 3 t/m 16 juni in Den Bosch.

Naast dat het volledige team werd gepresenteerd, werd er een update gegeven over het WK en gaven de schutters voor het Stadhuis op de Markt nog een demonstratie.

Kijk hier het item van NOS terug.

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition Belgiƫ de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers