KNZB intensiveert samenwerking met Thinc ahead | Thinc ahead

KNZB intensiveert samenwerking met Thinc ahead

Met wederzijds genoegen is de samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Zwembond en Thinc ahead uitgebreid. Eerder werd al een samenwerking aangegaan met Stichting Internationale Zwemsport Evenementen (onderdeel van de KNZB en verantwoordelijk voor alle internationale evenementen).

Thinc ahead is recent door de KNZB gevraagd om werkzaamheden te verrichten ten behoeve van haar marketingactiviteiten en sponsorstrategie.

De relatie tussen Thinc ahead en de KNZB bestaat al sinds het succesvolle EK Zwemmen, Schoonspringen en Synchroonzwemmen in 2008. Thinc ahead is bijzonder trots dat één van de grootste en meest succesvolle sportbonden van Nederland de samenwerking intensiveert.

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers