Laatste nieuws

13 Lichte Brigade en Thinc ahead organiseren komende vijf jaar de Rhino Obstacle Run

  |   Laatste nieuws

Donderdag 13 februari – Na een succesvolle samenwerking in 2019 hebben Defensie (13 Lichte Brigade) en Thinc ahead deze middag het convenant getekend om voor de komende vijf jaar samen de Rhino Obstacle Run te organiseren.


Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen. Sinds vorig jaar is Thinc ahead het organisatiebureau dat hen daarin ondersteund. Jaarlijks doen er meer dan 2.000 deelnemers mee, waaronder ook kinderen, VEVA studenten en militairen.


Esther van Vliet (Thinc ahead): “Het is heel gaaf om in zo’n unieke setting een obstakel run te mogen organiseren. We zijn dan ook trots dat we na een succesvolle editie in 2019 het vertrouwen in elkaar hebben om de komende jaren door te bouwen aan deze unieke run. Dat de samenwerking goed is bevallen onderstrepen we nu met een partnership voor maar liefst 5 jaar!” Net als vorig jaar is Thinc ahead verantwoordelijk voor de ticketverkoop, communicatie en het faciliteren van alle deelnemers. “Naast dat we alles voor de deelnemers vlekkeloos willen organiseren, vervullen we ook een adviserende rol richting de projectgroep van 13 Lichte Brigade en proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Vorig jaar resulteerde dat in een recordopbrengst van meer dan 9.000 euro voor Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit jaar willen we dit natuurlijk graag overtreffen,” aldus Esther.13 Lichte Brigade

De Rhino Obstacle Run vindt plaats op het militaire terrein in Oirschot, op de legerbasis is 13 Lichte Brigade gehuisvest. Met ongeveer 3.000 medewerkers is de brigade één van de drie grootste werkgevers in Zuid-Nederland. 13 Lichte Brigade wordt ingezet voor gevechts- of vredesoperaties en bij rampen en calamiteiten wereldwijd. Daarnaast ondersteunen zij ceremoniële taken. Door het gebruik van snelle en lichte wielvoertuigen zij zijn over grote afstanden snel inzetbaar.


Goede doel

Elke deelnemer van de Rhino Obstacle Run steunt door het kopen van een ticket het goede doel. Elk jaar zoekt de 13 Lichte Brigade een doel uit in de richting van sportstimulans. Van elk verkocht ticket gaat er dit jaar € 8,50 naar het goede doel.


Enthousiast geworden over de Rhino Obstacle Run? Check onze site www.rhinoobstaclerun.nl voor meer informatie en tickets! Op de hoogte blijven van al het nieuws? Volg onze Facebook en Instagrampagina.

Lees meer

Hi! Mijn naam is Diana Raaijmakers, de nieuwe Officemanager van Thinc ahead!

  |   Laatste nieuws

Door: Diana Raaijmakers


Op 1 januari 2020 kon ik het jaar meteen goed aftrappen door te starten als Officemanager bij Thinc ahead. Dit groeiende bureau, gespecialiseerd in grootschalige (sport)evenementen, zocht een extra speler om het team te versterken.


Voor mij voelt deze sportieve omgeving erg vertrouwd omdat ik al jarenlang werkzaam ben in dit de sportbranche als CrossFit trainer en Leefstijlcoach. Naast mijn baan in de sportbranche en mijn passie voor sport heb ik ook verschillende kantoorbanen vervuld in de financiële en juridische wereld. Deze combinatie maakt voor mij de ideale werkweek.


De afgelopen weken heb ik met het team van Thinc ahead mee mogen draaien tijdens evenementen op de meest toffe locaties! Het is erg indrukwekkend om te zien hoe een relatief klein team enorm grote evenementen vlekkeloos kan laten verlopen! Dan heb je eventmanagers met de juiste mentaliteit te pakken, of zoals ze in de sportwereld zeggen: dan hebben we het over ‘linker rijtje bovenkant’!


Ik kijk ernaar uit om met verantwoordelijkheid zorg te dragen over het kantoor, dat sinds kort ook in ruimte letterlijk is uitgebreid. Daarnaast wil ik de project- en eventmanagers ondersteunen waar mogelijk zodat zij zich volledig op de core business kunnen richten en doen waar ze goed in zijn. Sterker nog, waar ze steeds beter in worden! In hoog tempo draaien zij nu al grote evenementen die nog lang in je herinnering blijven hangen. Het jaar is nog maar net begonnen maar er staat nu al zoveel moois op de agenda voor 2020! Samen denken we al veel verder vooruit..

Lees meer

Once upon a time in Dubai…

  |   Laatste nieuws

Door: Niels Cannegieter


Zondag 19 januari 18.10 uur. De laatste streamers knallen in Den Bosch over onze 1.300 Herbalife Nutrition gasten en we starten de uitloopmuziek. Het wordt rennen. Over minder dan 2,5 uur vliegen Esther en ik naar Dubai voor een site visit. Afscheid nemen van onze crew en klant zit er deze keer nauwelijks in. Het wordt al knuffelend rennen naar de uitgang en racen naar Schiphol. Het waren intensieve dagen en weken. De “nieuwe” Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eindhoven, de SportAwards en de Kick-off van 40 jaar Herbalife Nutrition liggen achter ons, het jaar is amper begonnen en we zijn onderweg naar één van de meest bijzondere steden van het Midden-Oosten. Het voelt een beetje als rock-and-rollen, weinig slaap en varen op adrenaline. Het is gaan in de hoogste versnelling en wat vinden we dat leuk! 


Mijn team vroeg of ik een teaser kon schrijven van ons bliksembezoek aan Dubai, maar aangezien we er nog niet zo heel veel kunnen vertellen wat we daar gedaan hebben, kijk ik liever op wat deze weken voor Thinc ahead betekenen. 


Na 8 jaar Thinc ahead durf ik wel te stellen dat we gegroeid zijn en écht hele bijzondere grote dingen aan het doen zijn. Terwijl we ons haasten naar Schiphol realiseer ik me dat we Diana hebben aangenomen per 1 januari. Terwijl wij in Den Bosch en Dubai zijn wordt er hard gewerkt aan ons nieuwe (uitgebreide) kantoor. We hebben er geen omkijken meer naar, het “gebeurt gewoon”. Vlak voor Schiphol bellen Manon en Lonneke. De afbouw is bijna klaar en morgen staan al onze materialen weer netjes in Eindhoven. Alle onderdelen van onze geoliede motor draaien gewoon door, ook als ik/we er niet zijn. Als we 20 minuten voor het vliegtuig opstijgt de gate in lopen realiseer ik me dat ik hier niet alleen loop. Waar vroeger Thinc ahead synoniem was voor “Niels” is dat nu al lang niet meer zo. Met Esther aan mijn zijde loop ik het vliegtuig in en realiseer ik dat deze vlucht symbool staat voor de ontwikkeling die ons bureau meemaakt. Thinc ahead is zoveel meer dan één persoon, maar een team dat werkt aan unieke projecten, nationaal, internationaal, complex, uitdagend en nog altijd met de ambitie om te verrassen en de hoogste standaard neer te zetten. Het is te gek om hier samen met mijn maatje Esther te lopen en binnen 7 uur voet aan de grond in het Midden-Oosten te zetten. 


Het bliksembezoek aan Dubai is zoveel meer dan een vluchtige site visit. Het staat synoniem voor de ontwikkeling van ons bureau. Het is vroeg in het jaar 2020 een bevestiging van onze visie en dromen die we willen najagen. Terug in Nederland is ons kantoor verbouwd, staat mijn bureau ergens anders, krijgt het nieuwe kantoor steeds meer gezicht (hoe gaaf!) en vraagt iedereen of we bijgekomen zijn en niet helemaal kapot… Integendeel deze trip geeft energie. De enige manier om het vol te houden. Dagelijks genieten van unieke kansen, projecten, samen met bijzondere mensen.


Let’s create a legacy!

Lees meer