Laatste nieuws

Nog even nagenieten van de GLOW Run

  |   Laatste nieuws

Afgelopen zaterdag 17 november 2018 vond de vierde editie van de GLOW Run in Eindehoven plaats. We mochten met onze vele deelnemers al hardlopend genieten van het schitterende decor en het laatste uurtje van GLOW Eindhoven.

 

Pré-party in het Beursgebouw

Vanaf 21.00 uur was het Beursgebouw geopend om voorafgaand aan de run al een feestje te vieren. Samen met Qmusic the Party en dansgroep C-Fam werden de hardlopers al goed opgezweept. Het was aan de Fontys-dansgroep om de warming-up te verzorgen, waarna om 23.00 uur het startschot klonk, onder luid getrommel van Percussieband El Nino Batacuda.

 

 

Vanaf het Beursgebouw ging de route over het Stationsplein, langs het blauw verlichte Pullman Hotel, dwars door de Catharinakerk en het Philips Stadion, om na vijf kilometer weer te finishen in het Beursgebouw. Alle deelnemers werden onthaald door onze enthousiaste vrijwilligers met een medaille. Na afloop konden de deelnemers samen familie en vrienden genieten van de afterparty met Qmusic the Party!

 

 

Bedankt!

Thinc ahead wil haar samenwerkingspartners GLOW, Media Outlaws, Eindhoven Atletiek, Fontys Sporthogeschool, Eventix, Webs en Decathlon bedanken voor de fijne samenwerking. Maar ook alle deelnemers, verkeersregelaars, vrijwilligers en iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd aan deze editie, BEDANKT!

 

Aftermovie 

Geniet nog even na met de officiële aftermovie (door: Create5) van deze geslaagde, vierde editie:

Lees meer

Gezocht: Event- / Projectmanager (m/v)

  |   Laatste nieuws

Wil jij door evenementen en projecten de (sport)wereld een beetje mooier maken? Is een doel zonder een plan voor jou slechts een wens? Ben jij in staat om zelfstandig projecten te leiden, behoud jij onder spanning het overzicht én oog voor detail? Misschien ben jij dan onze nieuwe:

 

Event- / Projectmanager (m/v)
40 uur per week

Wie zijn wij?

Wij zijn Thinc ahead. Een jong en ambitieus evenementenbureau in de sport. Wij denken altijd vooruit en organiseren grootschalige (sport)evenementen en –projecten, nationaal en internationaal. Onze opdrachtgevers zijn bonden, merken en organisaties die op zoek zijn naar vlekkeloze producties en goed georganiseerde evenementen/projecten. Altijd met de ambitie en passie om nalatenschap te creëren. Oja… en we creëren ook zelf evenementen door ze (met anderen) naar Nederland te halen of nieuwe concepten te verzinnen.

 

Je hebt ongetwijfeld onze website (www.thincahead.nl) bekeken of onze projecten gespot, dus genoeg over ons!

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO/WO denk- en werkniveau.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring. In een soortgelijke functie is een pré.
 • Jij hebt passie voor organiseren, vindt het heerlijk anderen te ontzorgen en het managen van projecten zit in je DNA.
 • Je hebt ervaring om zelfstandig teams aan te sturen, maar vindt het helemaal niet erg als je zelf de handen uit de mouwen moet steken.
 • Jij verrast anderen graag met nieuwe inzichten en durft hen te challengen met jouw ideeën.
 • Je steekt je nek uit voor je keuzes en kan goed samenwerken.
 • Jij kijkt ernaar uit om zelfstandig met onze klanten te werken en vindt het niet erg om een stapje harder te zetten als je daarmee legacy kan creëren.

 

Wat ga je doen?

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor je eigen klanten/evenementen/projecten of werkt in een tandem samen met je collega’s. Het maakt jou niet uit of je de vooruitgeschoven pion bent of dat je onderdeel bent van een team. Daarnaast vervul je zelfstandig de rol als projectmanager/-leider bij onze opdrachtgevers. Daarbij staat plannen, organiseren en managen altijd centraal. 

 

Wat bieden wij?

 • Je maakt onderdeel uit van een klein team, dat graag met elkaar samenwerkt en lol maakt.
 • We bieden je A-merken als klanten en een toekomstperspectief waarbij je kan werken aan mooie evenementen en projecten.
 • Je bouwt met ons aan Thinc ahead en deelt onze ambitie om in 2020 een belangrijke speler te zijn in de nationale (sport)evenementenbranche.
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het managen van onze evenementen en projecten.
 • Een inspirerende werkomgeving in SX Eindhoven.
 • Uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die zelfstandige Event- / Projectmanager die we zoeken, die anderen een lach op het gezicht bezorgt? Stuur je motivatie en CV naar ikwilookvooruitdenken@thincahead.nl. Voor meer informatie bel je met Niels Cannegieter: 06-19098391. Tot snel bij Thinc ahead!

 

Download de vacature hier.

 

Reageren kan tot 3 december 2018.

Lees meer

Special Olympics 2018: ontelbaar veel blije gezichten!

  |   Laatste nieuws

Door: Linda Voermans

 

Het is echt nagenieten deze week! We krijgen zóveel positieve berichten binnen van deelnemers, coaches, verenigingen, sponsors, media en Achterhoekers over afgelopen weekend. En dat is precies waarvoor we ons zo voor hebben ingezet: voor alle blije gezichten!

 

Op 8, 9 en 10 juni vonden de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 plaats. Samen met een team van enthousiaste eventmanagers werkten we maar liefst 2,5 jaar naar dit moment toe. Oke, voor mij gelden die 2,5 jaar niet helemaal als ik eerlijk ben.. Ik ben namelijk pas sinds februari 2018 werkzaam bij Thinc ahead, waardoor ik pas vanaf dat moment betrokken raakte bij dit bijzondere evenement. Maar wat was het gaaf!

 

Al heel snel werd mij duidelijk dat alles tijdens dit weekend, vanzelfsprekend, in het teken stond van de sporters. Ons uitgangspunt, ‘de 2.000 sporters met een verstandelijke beperking staan overal centraal’, voerden we overal in door. Van een hoofdrol tijdens de openingsceremonie op 8 juni tot en met de medailleceremonies per sport op 9 en 10 juni. Het is prachtig om te zien dat alle betrokken partijen dit zo met ons mee voelden. Iedereen maakte plaats voor de sporters en overal werden zij met open armen ontvangen.

 

Thinc ahead was onder andere verantwoordelijk voor de aansturing van alle (!) 20 sporten. Zelf mocht ik onderdeel zijn van het productieteam van de Opening en was ik verantwoordelijk voor de genodigden tour en catering.

 

Zie hier een aantal leuke feiten over het afgelopen weekend:

Cijfertjes

 

Het is voor mensen met een verstandelijke beperking nog steeds niet vanzelfsprekend om aan sport te doen, maar met de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 hebben we wel een grote stap in de goede richting gezet. We hebben de deelnemers laten zien hoe leuk en waardevol het is om te sporten en we hebben aan Nederland laten zien hoe belangrijk het is dat sport voor iedereen hoort te zijn.

 

Op naar nog veel meer mooie initiatieven voor mensen met een verstandelijke beperking! Samen gaan we voor een inclusieve samenleving. Met Thinc ahead leveren we daar graag een bijdrage aan.

 

Create a legacy!

Lees meer