Laatste nieuws

Gezocht: Officemanager met passie voor financiën en events

  |   Laatste nieuws

Functietitel:           Officemanager 

Parttime:                 24 uur 


Wie zijn wij?

Wij zijn Thinc ahead. Een jong en ambitieus evenementenbureau. Wij denken altijd vooruit en organiseren grootschalige (sport)evenementen en –projecten, nationaal en internationaal. Onze opdrachtgevers zijn sportbonden, merken en organisaties die op zoek zijn naar vlekkeloze producties en goed georganiseerde evenementen/projecten. Altijd met de ambitie en passie om nalatenschap te creëren. Oja… en we creëren ook zelf evenementen door ze (met anderen) naar Nederland te halen of nieuwe concepten te verzinnen. </br>


Je hebt ongetwijfeld onze website (www.thincahead.nl) bekeken of onze projecten gespot, dus genoeg over ons, laten we het over jou hebben! 


Functie-inhoud:

Als officemanager ben jij verantwoordelijk voor alles wat in ons kantoor afspeelt. Je runt ons kantoor alsof het onze huiskamer en die van onze klanten is. Jij zorgt ervoor dat ons kantoor een fijne plek is om te werken en te verblijven. Je zorgt ervoor dat de uitstraling van ons bureau altijd perfect is, ontvangt onze gasten, zorgt voor alle back-office taken (bestellingen, contracten, voorraadbeheer inclusief beheer van onze externe opslag, etc.) en ondersteunt onze event- en projectmanagers op administratief/financieel vlak. Je hebt financiële ervaring/interesse en schroomt er niet voor om gevraagd en ongevraagd financieel advies te geven op onze evenementen. Jij bent in staat om samen met onze event- en projectmanagers goede eindafrekeningen te maken voor onze evenementen, waarbij je er niet voor terugdeinst om de lead te nemen. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en vindt het leuk om af en toe bij te springen op onze evenementen. Ben jij onze nieuwe gastvrije, enthousiaste officemanager die zorgt dat alle event- en projectmanagers zorgeloos hun werk kunnen doen? Stel jij onze klanten op het gemak met een kantoor dat er altijd op en top uit ziet en breng jij ons op administratief vlak een stap verder? Dan zoeken we jou!


Functie eisen:

 • Je bent geen starter, maar hebt bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Aantoonbare financiële achtergrond en/of interesse.
 • Passie voor evenementen, projectmanagement en sport. 
 • Je bent een echte teamspeler.
 • Bereid om mee te werken aan/op onze evenementen.
 • Je bent iemand die wil meedenken en ons bureau verder wil brengen. 
 • Je beschikt over relevante computers skills, zoals Microsoft Office.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pré.
 • Je loopt niet weg voor kantoortaken, maar helpt ons ook bij het opzetten van nieuwe (office)processen. 
 • Je beheert onze contracten, opslag, voorraad en denkt na over het efficiënt beheren van onze logistiek. 

Overig:

 • Reguliere werktijden in overleg (variërend van 5 ochtenden of middagen, tot 3 vaste dagen). 

Wij bieden:

 • Je maakt onderdeel uit van een klein team, dat graag met elkaar samenwerkt en lol maakt.
 • Je bouwt met ons aan Thinc ahead en deelt onze ambitie om de komende jaren een belangrijke speler te zijn in de nationale (sport)evenementenbranche.
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het managen van ons bureau.
 • Een inspirerende werkomgeving in SX Eindhoven.
 • Uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die gepassioneerde officemanager die we zoeken, die anderen een lach op het gezicht bezorgt?


Stuur je motivatie en CV naar nieuweofficemanager@thincahead.nl.


Voor meer informatie kun je ook bellen met Niels Cannegieter: 06-19098391 of Esther van Vliet: 06-24400116. Tot snel bij Thinc ahead!


Solliciteren kan tot en met 30 november 2019.


Download hier de vacature in PDF.

Lees meer

WK Archery verovert ’s-Hertogenbosch

  |   Laatste nieuws

De eerste week van het WK (Para) Handboogschieten zit erop. Het is tijd voor een tussenbalans!

Klik op de linkjes onder de foto’s voor meer info.


Zaterdag 1 juni werd het startschot gegeven voor hét sportevenement van 2019 op de Markt in ’s-Hertogenbosch: De Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten. Met ruim 1.000 deelnemers, 120 verschillende nationaliteiten, ruim 70.000 pijlen en meer dan 22.000 hotelovernachtingen, is het evenement in alle opzichten het grootste sportevenement van Nederland in 2019.

Ruim drieënhalf jaar geleden startte het traject voor team Thinc ahead. Gezamenlijk met Team TOC uit Oss hebben wij meegedacht en -geschreven aan het bid, dat uiteindelijk geleid heeft tot de organisatie van dit prachtige evenement. Tijdens het evenement zijn wij verantwoordelijk voor communicatie en side-events. Dat het evenement meerwaarde heeft voor Nederland, Noord-Brabant en ’s-Hertogenbosch moge duidelijk zijn als je kijkt naar de media aandacht voor een aantal van “onze” projecten. We zijn trots op een actieve rol gespeeld te hebben op vele fronten, maar willen jullie tussentijds de volgende items alvast niet laten ontgaan:

NOS Journaal Zondag 2 juni – 20.00
BLOG Esther – Vrouwen in de sport
Brabants Dagblad – Opening WK Handboogschieten
Omroep Brabant – Sfeerverslag
Omroep Brabant – Hoe moeilijk is handboogschieten eigenlijk?
En natuurlijk de talloze side-events, waaronder het prachtige verhaal van onze “G5-dag”.

Scholen uit Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven vermaken zich tijdens WK Handboogschieten
Grote steden grijpen WK in Den Bosch aan om samen mee te doen aan uniek side-event
 
Donderdagochtend 6 juni om 10.00 uur arriveerde de eerste bussen bij het Zuiderpark in Den Bosch. De scholieren uit Eindhoven waren er al een uurtje eerder dan gepland. “De bus was er op tijd en we hadden zóveel zin om te komen!” vertelt een enthousiaste docent bij aankomst. Nog voor de bussen uit Rotterdam, Den Haag en Utrecht arriveren zitten de scholieren al op de tribune bij de kwalificaties van het WK Handboogschieten. Binnen het uur arriveren ook de andere schoolklassen. 
 
De ruim 120 kinderen worden ingedeeld in verschillende groepen. De ene groep begint met een clinic handboogschieten, de ander met hockey, voetbal of basketbal. Een complete schoolsportdag met als kers op de taart (of slagroom in de Bossche bol ?) een bezoek aan de wedstrijden van de wereldkampioenschappen (para) handboogschieten. Natuurlijk is ook Archy van de partij. De WK mascotte die alle deelnemertjes aanmoedigt en enthousiasmeert om lekker te sporten. 
 
Niet alleen de docenten zijn enthousiast, maar vooral de deelnemende kinderen. Overal klinkt veel (en luid) gelach, zijn de nodige zweetdruppels zichtbaar en is er naast onderlinge competitie vooral veel ruimte om samen te werken en te genieten. En dat allemaal in een heerlijk zonnetje.
 
Het is een unieke dag. Alle leerlingen zitten op speciale scholen voor kinderen met een gedrags- en/of psychiatrische problemen. Onderzoek wijst uit dat Handboogschieten een positieve bijdrage kan leveren aan kinderen/mensen met deze problematiek. Het is dan ook niet toevallig dat deze vier grote steden vanuit het programma “Kracht van Sportevenementen” (een netwerk van de 5 grootste gemeenten, provincies Noord-Brabant en Gelderland, NOC*NSF, NBTC en het ministerie van VWS) dit WK hebben uitgekozen om met elkaar extra tijd en aandacht te besteden aan deze doelgroep. Een unieke samenwerking, tijdens een uniek evenement! 
 
Het WK (Para) Handboogschieten is zoveel meer dan “slechts” een sportevenement.

Thinc ahead – create a legacy!

Lees meer

KOGA: De baanwielrenfiets die ons Olympisch succes moet gaan brengen

  |   Laatste nieuws

Woensdag 29 mei was het dan zover: De officiële perspresentatie van de KOGA Baanwielrenfiets die onze TeamNL helden moeten brengen naar Olympisch goud.


In de afgelopen twee jaar heeft een deskundig projectteam zich gericht op de ontwikkeling van de beste baanfiets ter wereld. Hierbij werd onder andere de expertise van de TU Delft gebruikt voor het optimaliseren van de perfecte geometrie. Minder gewicht, een stijver frame, een langere fiets voor een betere positie en verbeterde aerodynamica zijn de kernwaarden van de nieuwe fiets.


Voor Thinc ahead was het de aftrap van een nieuwe samenwerking met het exclusieve fietsenmerk. Samen met onze trouwe partner Create5 maakte we in no-time creatieve story lines, scripts en video’s voor de ultieme kick-of van de nieuwe baanfiets die ons Olympisch succes moet gaan brengen. Benieuwd naar het resultaat? Check de video’s hieronder.


Accell (het moederwerk van KOGA) mogen we ook in juli ondersteunen bij al hun merken tijdens de Accell Dealerdagen. Niet alleen een prachtige kick-off van een indrukwekkende KOGA fiets, maar ook van een mooie samenwerking. Dank voor het vertrouwen Accell en KOGA!Lees meer