Nog even nagenieten van de GLOW Run

Afgelopen zaterdag 17 november 2018 vond de vierde editie van de GLOW Run in Eindehoven plaats. We mochten met onze vele deelnemers al hardlopend genieten van het schitterende decor en het laatste uurtje van GLOW Eindhoven.

Pré-party in het Beursgebouw

Vanaf 21.00 uur was het Beursgebouw geopend om voorafgaand aan de run al een feestje te vieren. Samen met Qmusic the Party en dansgroep C-Fam werden de hardlopers al goed opgezweept. Het was aan de Fontys-dansgroep om de warming-up te verzorgen, waarna om 23.00 uur het startschot klonk, onder luid getrommel van Percussieband El Nino Batacuda.

Vanaf het Beursgebouw ging de route over het Stationsplein, langs het blauw verlichte Pullman Hotel, dwars door de Catharinakerk en het Philips Stadion, om na vijf kilometer weer te finishen in het Beursgebouw. Alle deelnemers werden onthaald door onze enthousiaste vrijwilligers met een medaille. Na afloop konden de deelnemers samen familie en vrienden genieten van de afterparty met Qmusic the Party!

Bedankt!

Thinc ahead wil haar samenwerkingspartners GLOW, Media Outlaws, Eindhoven Atletiek, Fontys Sporthogeschool, Eventix, Webs en Decathlon bedanken voor de fijne samenwerking. Maar ook alle deelnemers, verkeersregelaars, vrijwilligers en iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd aan deze editie, BEDANKT!

Aftermovie

Geniet nog even na met de officiële aftermovie (door: Create5) van deze geslaagde, vierde editie:

Dat de zomer van 2020 er anders uit ging zien dan hoe iedereen voor ogen had werd al snel duidelijk. Maar voor team Thinc ahead werd augustus een bomvolle maand waarin we eindelijk weer naar buiten mochten voor een mega tof concept. Samen met SportsCloud organiseerden we de:  Summer of Esports. Esports & gaming zijn […]

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers