Stichting Internationale Zwemsport Evenementen kiest voor Thinc ahead | Thinc ahead

Stichting Internationale Zwemsport Evenementen kiest voor Thinc ahead

De KNZB heeft in haar ambitie om haar zwemsport evenementen strategisch in haar beleid te verankeren, de Stichting Internationale Zwemsport Evenementen (SIZE) in het leven geroepen. Gezien het grote aantal (internationale) evenementen dat de KNZB/SIZE jaarlijks voor haar rekening neemt en de ambitie om dit richting 2028 te intensiveren en structureren, is er behoefte aan een partner die de projectorganisatie in de dagelijks operatie kan aanvullen.

SIZE heeft in Thinc ahead het vertrouwen uitgesproken om deze (strategische) partner voor 2012 te zijn. Vanaf maart 2012 wordt intensief samengewerkt om het eerstvolgende internationale evenement, de Europese Kampioenschappen Schoonspringen en Synchroonzwemmen in mei, tot een succes te maken. Thinc ahead is voor dit evenement primair verantwoordelijk voor Media en Communicatie.

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition Belgiƫ de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers