Talentimpuls voor Thinc ahead

Na een drukke zomer die in het teken stond van het WK BMX en het EK Zwemmen voor gehandicapten, heeft het scoutingsapparaat van Thinc ahead twee grote talenten aan haar team toegevoegd.

Lotte van Huijgevoort

Reeds in september startte Lotte van Huijgevoort als stagiaire Project- en Eventmanagement. Thinc ahead organiseert omvangrijke sportprojecten en –evenementen middels een herkenbare methodische aanpak, waarbij financiën centraal staan. Altijd met de ambitie om te inspireren met creatieve concepten en een toegevoegde waarde te zijn voor het evenement, de sport, het team, de bond en/of het individu. Samen met Niels werkt Lotte aan een universele bureauaanpak waarmee Thinc ahead actief de markt opgaat en recht doet aan voorgaande filosofie. De ambitie is niet alleen uitgesproken om een naslagwerk te creëren voor (toekomstige) eventmanagers, maar ook handige tools op te stellen die het voor event- en projectmanagers gemakkelijk maakt om evenementen van elk formaat te organiseren. Niels over Lotte: “Lotte is een enthousiaste derdejaarsstudent van de NHTV. Onze eerste kennismaking was tijdens een gastcollege waarbij Lotte een onuitwisbare indruk achterliet. Lotte wil zich zowel theoretisch als praktisch in eventmanagement verdiepen en voelt exact aan waar ik met de bureaumethode naar toe wil. Ze is dan ook met recht de juiste vrouw voor deze job!”

Esther Ammerlaan

Afgestudeerd als Sportmarketeer en –Manager aan de Hogeschool van Rotterdam, voegt het nieuwste teamlid Esther Ammerlaan zich bij Thinc ahead. Stages liep Esther bij Sparta Rotterdam en bij de KNZB tijdens het EK Zwemmen voor gehandicapten. Binnen Thinc ahead werkt Esther aan een nieuwe bedrijfsdiscipline waar haar opleiding als sportmarketeer en eventmanager samenkomen. Hierover gaan we jullie informeren als de tijd daarvoor rijp is. Niels over Esther: “Esther heeft een waanzinnige indruk achtergelaten tijdens het EK Zwemmen. Als verantwoordelijke voor 162 medailleceremonieën, een openings- en sluitingsceremonie kon ze zich geen foutje permitteren. Ze heeft tijdens het EK laten zien dat ze –net als haar scriptie- met vlag en wimpel is geslaagd voor deze opdracht. Ook heeft ze een kijkje in de keuken genomen bij het WK BMX, waardoor ik exact weet wat voor topper ons team komt versterken. Er was ook interesse vanuit andere gerenommeerde bureaus, maar ik ben erg blij dat ze voor ons heeft gekozen.”

Volg Lotte en Esther op social twitter: @LvanHuijgevoort en @EstherAmmerlaan.

Dat de zomer van 2020 er anders uit ging zien dan hoe iedereen voor ogen had werd al snel duidelijk. Maar voor team Thinc ahead werd augustus een bomvolle maand waarin we eindelijk weer naar buiten mochten voor een mega tof concept. Samen met SportsCloud organiseerden we de:  Summer of Esports. Esports & gaming zijn […]

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers