Thinc ahead en Create5 (SX Studio) prominent aanwezig bij EK Synchroonzwemmen | Thinc ahead

Thinc ahead en Create5 (SX Studio) prominent aanwezig bij EK Synchroonzwemmen

Vandaag is met een gracieuze openingsceremonie het EK Synchroonzwemmen van start gegaan in Hoofddorp. Van 8 tot en met 10 mei zwemmen Europees beste synchroonzwemsters voor de Europese titel, de Champions Cup en een ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Vanuit het SX in Eindhoven zijn Thinc ahead en Create5 (SX Studio) aanwezig.

Thinc ahead is als belangrijke samenwerkingspartner van de KNZB al jaren verbonden aan de internationale zwemsportevenementen en ook dit jaar betrokken bij onder andere het EK in hoofddorp. Niels en Esther verzorgen de communicatie en het mediamanagement. Vanuit die rol heeft Thinc ahead, samen met de KNZB, gekeken naar de ideale samenwerkingspartij voor de televisieproductie van het EK. In de zoektocht naar een hostbroadcaster zijn zij bij Create5 uitgekomen. Een samenwerking die niet toevalligerwijs tot stand is gekomen. In 2010 werkten Niels Cannegieter, Peter Sprenger en Arno de Kloet al samen tijdens de Wereldkampioenschappen Zwemmen voor gehandicapten. In 2015 werken Niels, Esther (Thinc ahead) Peter, Arno, maar ook Christian Snijders (Create5) met veel plezier samen om van het EK een spetterend evenement te maken.

Wat ons betreft (Thinc ahead en Create5) wederom een mooi voorbeeld hoe de kruisbestuiving in SX -centrum voor sport, marketing en media- zijn vruchten afwerpt.

Sportieve groet uit Hoofddorp,
Arno de Kloet, Peter Sprenger, Christian Snijders, Esther Ammerlaan en Niels Cannegieter

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition Belgiƫ de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers