Thinc ahead verantwoordelijk voor eventmanagement EK Boulder | Thinc ahead

Thinc ahead verantwoordelijk voor eventmanagement EK Boulder

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) heeft voor de organisatie van het Europese Kampioenschap Boulder 2013 Thinc ahead gevraagd het eventmanagement te verzorgen.

Na eerder plezierig en constructief te hebben samengewerkt bij de totstandkoming van het projectplan EK Sportklimmen, continueren de NKBV en Thinc ahead hun samenwerking. Niels Cannegieter zal als eventmanager de dagelijkse leiding hebben over het projectteam van het EK. Het EK vindt plaats in augustus/september 2013 in Eindhoven.

Boulderen is het beklimmen van korte routes (boulders) op klimwanden van ongeveer 4,5 meter hoog. Hierbij worden geen touwzekeringen gebruikt, voor de veiligheid liggen er valmatten op de grond. Winnaar is de klimmer die de boulders in zo min mogelijk pogingen klimt (topt).

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition Belgiƫ de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers