Thinc different

Wat doen we?

Bij organiseren en managen komen veel disciplines om de hoek kijken. Of het nu gaat om het opstellen van een bid, een projectplan, de uitvoering van een evenement of specialistische invulling in een projectteam. De kracht is niet om te roepen dat je alles zelf kan, maar wel dat je de juiste ingrediënten bij elkaar weet te vinden, de juiste mensen aan elkaar weet te schakelen en deze te motiveren tot net dat beetje extra. Het liefste door zelf de handen uit de mouwen te steken.

 

Dat is dan ook Thinc ahead. Wie een organisatorische (sportieve) uitdaging heeft, op zoek is naar een partner die in gezamenlijkheid een fundament en strategie wil ontwikkelen én het gevoel wil hebben dat een project in betrouwbare handen is; die is potentiële klant.

 

Thinc ahead is gespecialiseerd in event- en projectmanagement waarbij de volgende kernwaarden altijd centraal staan:

Organisatie centraal
Finance first
Kennisdeling
Thinc ahead hanteert altijd een methodische, herkenbare aanpak. De projectstructuur is voor iedereen toegankelijk en de ontwikkelde tools zorgen voor overzicht en controle.
Transparante verantwoording van financiën en consistent budgetbeheer staan bij ons centraal. Thinc ahead houdt niet van (financiële) verrassingen achteraf. Jij toch ook niet?
Thinc ahead wil de markt ontwikkelen. Daar hoort bij dat alle opgedane kennis actief wordt gedeeld. Door kennis en ervaringen te delen, ontstaat ruimte voor zelfontplooiing, creativiteit en onderscheidend vermogen.