Thinc ahead in 2014: WK BMX in Ahoy

Van 23 juli tot en met 27 juli 2014 strijden in Ahoy ’s werelds beste BMX’ers om titels en eremetaal tijdens de Wereldkampioenschappen BMX. Ongeveer 250 elite en 2.500 internationale challenge rijders maken Rotterdam volgende zomer tot dé BMX hoofdstad van de wereld. Niet alleen Nederlandse rijders als Laura Smulders, Jelle van Gorkom, Twan van Gendt en Raymon van der Biezen worden verwacht, ook Olympische kampioenen Mariana Pajón en Māris Štrombergs hebben de Wereldkampioenschappen in de agenda’s staan.

Maar er is nog meer te beleven in Rotterdam. Tijdens het WK zijn er diverse side-events die een bezoek waard zijn. Wat dacht je van het BMX-museum waar je de geschiedenis van BMX kunt ontdekken, de BMX-bioscoop waar een unieke BMX-film wordt getoond of laat zelf je kunsten zien op de mobiele BMX-baan.

Het WK BMX is meer dan een week topsport. Ook aan breedtesport programma’s is gedacht. Zo wordt in aanloop naar het evenement een scholentoer gehouden, waarbij 100 basisscholen BMX-les krijgen en wordt er na het WK de eerste BMX vereniging opgericht in Rotterdam.

Genoeg ingrediënten om van het WK een spektakel te maken en de sport een impuls te geven. Daarom zeggen we niets voor niets: “BMX rocks the world!”.

Meer informatie vindt je op www.bmxworlds.nl.

Thinc ahead verzorgt de communicatie van het WK BMX 2014.

Dat de zomer van 2020 er anders uit ging zien dan hoe iedereen voor ogen had werd al snel duidelijk. Maar voor team Thinc ahead werd augustus een bomvolle maand waarin we eindelijk weer naar buiten mochten voor een mega tof concept. Samen met SportsCloud organiseerden we de:  Summer of Esports. Esports & gaming zijn […]

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers