BMW MTEK kiest voor Thinc ahead | Thinc ahead

BMW MTEK kiest voor Thinc ahead

Op 3 en 4 augustus rijdt het BMW MTEK fabrieksteam de zesde race van het “Deutsche Tourenwagen-Meisterschaft”. Het DTM circus reist af naar het Russische “Moscow Raceway” circuit en Team MTEK bindt opnieuw de strijd aan met de overige BMW’s, Audi’s en Mercedessen. Eerder dit seizoen stond het team al met twee coureurs op het podium.

Thinc ahead is met twee man aanwezig om het BMW MTEK team te assisteren met het transport en verzorgen van lokale communicatie. Tevens staat Thinc ahead stand-by voor calamiteiten en begeleiden we alle teamleden. Bij BMW MTEK rijdt oud-Formule 1 coureur Timo Glock en aanstormend DTM-talent Marco Wittman. Een mooie internationale opdracht, voor een prachtig internationaal merk.

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers