Diana Raaijmakers | Thinc ahead

Diana Raaijmakers

“The only way to get ahead is to get started”

Favoriete sportmoment

Mijn favoriete sportmoment is de finale van de Njoya League. Ik doe sinds vijf jaar aan CrossFit en ben ook CrossFit Trainer. In de afgelopen jaren heb ik flink getraind om me vervolgens samen met mijn mannelijke sportbuddy als mixed couple te kunnen kwalificeren voor de Njoya League Finals. Daar stond ik dan, in de schijnwerpers te wachten tot de timer aan zo gaan. Voor en achter mij zag ik alle sportidolen die ik normaal gesproken alleen op Instagram voorbij zie komen, ik had het geflikt! De klok geeft aan dat we over 10 seconden gaan starten, nog een keer diep adem halen.. 3..2..1..GO!

Favoriete evenement

Dit is voor mij de SportAwards 2019, het tweede evenement wat ik samen met Thinc ahead mee mocht maken. De locatie was DOMUSDELA, een kerk in Eindhoven die geboekt kan worden als evenementenlocatie. Een absolute toplocatie om hier een onvergetelijke ervaring van te maken voor alle genodigden! Gedurende deze dag was ik gastvrouw en heb ik me belangrijk gemaakt achter het podium zodat de juiste personen en materialen op het podium stonden op het juiste moment. We hebben er met team Thinc ahead voor gezorgd dat alles klopte tot in detail!

Toekomstdroom

Mijn droom voor de toekomst is om met Thinc ahead elke dag te genieten van de gezelligheid van ons mooie team. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om in mijn functie als Office Manager te zorgen dat iedereen die bij Thinc ahead werkt elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Tevens wil ik er zorg voor dragen om alles op rolletjes te laten verlopen. En met alles bedoel ik werkelijk álles! Ik geloof namelijk oprecht dat je het grootste verschil kan maken door de kleinste dingen te doen.