Thinc academy Education

Thinc academy Education

Thinc ahead is een organisatiebureau die grootschalige en impactvolle evenementen organiseert en creatieve concepten ontwikkelt. Sinds dag één hebben we met Thinc ahead kennis delen hoog in het vaandel staan, het is één van de pijlers waar we op varen. Niet voor niks is onze pay-off Create a Legacy. Met onze eigen projectmanagementmethode wordt de eventmanagementkennis al vele jaren gedeeld met onder andere studenten. Maar werken en leren vanuit huis vraagt om andere middelen en met team Thinc ahead hebben we het opleidingsprogramma ontwikkeld genaamd Thinc academy.

Voor wie?

Thinc academy Education is in de eerste plaats voor studenten die een opleiding volgen in de volgende richtingen:

Eventmanagement
Sportmarketing
Sportmanagement
Leisure management

Met Thinc academy Education bieden we een viertal colleges aan, die maximaal een uur aan inhoudelijk lesprogramma bevatten. In ieder college staat een vraagstuk centraal en hebben de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarbij bevat elk college: Eén centraal vraagstuk. Opdrachten om individueel, in duo’s of met een team (op afstand) aan te werken. Live Q&A met team Thinc ahead.

Inhoud

De vraagstukken van de Thinc academy Education bevatten de volgende onderwerpen:

  1. Crisismanagement in tijden van coronacrisis.
  2. Evenementenbureau in tijden van geen evenementen.
  3. Van live-events naar online-events.
  4. Eventconcepten in een nieuwe (anderhalve meter-) samenleving.

Naast deze onderwerpen bieden wij de mogelijkheid om in samenspraak met jullie, tailormade programma’s te ontwikkelen die aansluiten bij jullie (huidige) onderwijsprogramma’s.

Contact

Met Thinc ahead willen we het eventmanagement vak kwalitatief beter maken, ook (juist) in deze tijd! Interesse?
Bel met Niels op 06-19098391 of vul ons contactformulier in.