Thinc academy For You

Thinc academy For You

Ben je op zoek naar meer kennis en het vergroten van jouw expertise op het gebied van eventmanagement? Benieuwd naar mooie voorbeelden uit de praktijk en je wil je ontwikkelen als event- en projectmanager? Dan is Thinc academy For You écht iets voor jou. Met jarenlange ervaring in event- en projectmanagement, een eigen -beproefde- eventmanagementmethode, biedt Thinc ahead jou een gebalanceerd online opleidingsprogramma en geeft je een kijkje in de keuken van de mooiste (sport)evenementen.

Op maandag 8 juni is ons opleidingsprogramma Thinc academy For You gestart en helaas is inschrijven niet meer mogelijk!  

Unieke kans

Al ruim vijf jaar deelt Thinc ahead haar eigen projectmanagementmethode met diverse opleidingen op Hogescholen en Universiteiten. Maar nu krijg ook jij de kans om aan dit unieke programma deel te nemen!

In vier inspirerende online colleges nemen we je mee in onze eigen projectmanagement methode, geven we je een exclusief behind-the-scenes-kijkje in onze eventwereld, bespreken we diverse opdrachten/cases voor wereldmerken als Bavaria, Herbalife Nutrition, maar ook de verhalen achter grote Europese en Wereldkampioenschappen. We leren je alles over het managen van grote en complexe evenementen, gaan we in op crisismanagement (in deze Coronatijd) en bespreken we hoe je publiek aan je kan binden, zelfs als je ze fysiek niet bij elkaar mag brengen.

Over de samenwerking met Thinc ahead zijn we altijd erg tevreden. Altijd professioneel en to-the-point. De gastcolleges die al vaker zijn verzorgd zijn uiterst interessant voor studenten en sluiten naadloos aan bij de belevingswereld van onze studenten.

Don Driessen

Docent Fontys Sporthogeschool

8 Items die zijn inbegrepen:

  1. Vier inspirerende online colleges van 1,5 uur over eventmanagement
  2. Exclusieve voorbeelden en achtergronden van de grootste evenementen
  3. Een snelcursus in onze eigen beproefde eventmanagementmethode
  4. Les van eventprofessionals met samen meer dan 30 jaar ervaring
  5. Tips, maar ook tools waarmee je direct zelf aan de slag kan
  6. Live Q&A met de teamleden van Thinc ahead
  7. De mogelijkheid om colleges terug te kijken als je onverhoopt even niet kan
  8. Mogelijkheid andere cursisten te ontmoeten tijdens een online vrijdagmiddagborrel op vrijdag 3 juli 

Dit alles krijg je voor slechts €75,- exclusief BTW.

Heb je vragen over Thinc academy For You? Ga naar onze contactpagina.