Hi! Mijn naam is Diana Raaijmakers, de nieuwe Officemanager van Thinc ahead! | Thinc ahead

Hi! Mijn naam is Diana Raaijmakers, de nieuwe Officemanager van Thinc ahead!

Op 1 januari 2020 kon ik het jaar meteen goed aftrappen door te starten als Officemanager bij Thinc ahead. Dit groeiende bureau, gespecialiseerd in grootschalige (sport)evenementen, zocht een extra speler om het team te versterken.

Voor mij voelt deze sportieve omgeving erg vertrouwd omdat ik al jarenlang werkzaam ben in dit de sportbranche als CrossFit trainer en Leefstijlcoach. Naast mijn baan in de sportbranche en mijn passie voor sport heb ik ook verschillende kantoorbanen vervuld in de financiële en juridische wereld. Deze combinatie maakt voor mij de ideale werkweek.

De afgelopen weken heb ik met het team van Thinc ahead mee mogen draaien tijdens evenementen op de meest toffe locaties! Het is erg indrukwekkend om te zien hoe een relatief klein team enorm grote evenementen vlekkeloos kan laten verlopen! Dan heb je eventmanagers met de juiste mentaliteit te pakken, of zoals ze in de sportwereld zeggen: dan hebben we het over ‘linker rijtje bovenkant’!

Ik kijk ernaar uit om met verantwoordelijkheid zorg te dragen over het kantoor, dat sinds kort ook in ruimte letterlijk is uitgebreid. Daarnaast wil ik de project- en eventmanagers ondersteunen waar mogelijk zodat zij zich volledig op de core business kunnen richten en doen waar ze goed in zijn. Sterker nog, waar ze steeds beter in worden! In hoog tempo draaien zij nu al grote evenementen die nog lang in je herinnering blijven hangen. Het jaar is nog maar net begonnen maar er staat nu al zoveel moois op de agenda voor 2020! Samen denken we al veel verder vooruit..

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers