In case you missed it… A brand new website | Thinc ahead

In case you missed it… A brand new website

Vrijdag 17 april 2020, 15.00 uur. Ein-de-lijk was het zo ver. Vorig jaar juli – toen Thinc ahead haar 7,5 jarig jubileum vierde – lanceerden we onze geheel nieuwe huisstijl. Een nieuwe en frisse wind door het bedrijf heen, wat direct ook de aanleiding gaf om de website onder handen te nemen. Maar in de drukte van de normale werkzaamheden, bleef de uiteindelijke stap om dit verder uit te rollen enigzins liggen.

Maar toen kwam van de één op de andere dag letterlijk de boel tot stilstand. Corona nieuws domineert het dagelijks leven, iedereen zit thuis en bedrijven worden hard geraakt. Als team hebben we vrij snel de knop om kunnen zetten door positief vooruit te blijven kijken met zijn allen. Wat betekende dat er nu ook tijd vrij kwam om projecten op te pakken die in de drukte van de dag, soms blijven liggen. Dat is dan ook de reden dat we de afgelopen maand de opbouw en invulling van de nieuwe website in een stroomversnelling hebben gebracht. En met een prachtig resultaat.

Vol trots is deze afgelopen vrijdag gepresenteerd aan jullie: Onze klanten, fans, familie en vrienden. Dit wilden we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan, dus creëerden we een toffe lancering. We telden een week lang af naar dat ene moment, de daadwerkelijke website. Zien hoe we de website vrijdag aan het grote publiek bekend maakten? Check hieronder het filmpje 😉.

What’s new

Een heleboel dingen aan de website zijn nieuw en hij is persoonlijker dan ooit. Dat is waar we als Thinc ahead ook voor staan, een persoonlijke aanpak. Via onze nieuwe ‘over ons’ pagina leer je ons team nog beter kennen. Maar ook de toevoeging van onze social wall is te gek! Volgde je ons nog niet op social, ga dat dan nu zeker doen. Onze website koppelt alle social media kanalen van onze medewerkers direct, waardoor je via ieder kanaal direct op de hoogte bent van wat ons bezighoudt. Of dit nu toffe projecten, dagelijkse bezigheden of inspiratie stukken zijn. Zo hoef je niks meer te missen! Uiteraard ontbreken onze projecten niet op de website en staan er meer nieuwsartikelen op dan ooit.

Samenwerking

Naast onze eigen inzet en creatieve ideeën, hadden we dit nooit alleen gekund. We hebben veel samengewerkt met onze vaste partners. Een speciaal woord van dank gaat dan ook uit naar Ronja de Maa en Amber van Sprundel van RonjaDM Creatief Ontwerp. Hun oog voor detail, toffe ideeën en ontwerpen maakt dat de website helemaal af is! Al een aantal jaar werken we nu samen en telkens blijven zij ons verrassen met nieuwe inzichten. En ook dank aan onze websitebouwer Martijn Duin van Marketing Genius. Met zijn ervaring in het bouwen van websites staat er nu een website die uniek, dynamisch en gewoon super leuk is om te bekijken.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de website? Kijk dan vooral even rond hier!

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers