Joë Gruijters

” Dream it, believe it, live it”

Favoriete sportmoment

Ik kan altijd genieten van het ek en wk voetbal. Samen kijken op het terras of bij vrienden of familie thuis. En met een kloppend hart mee zingen met het wilhelmus. Wat me echt is bijgebleven is het wk van 2010. Ik kon niet geloven dat Nederland elke keer weer een stapje dichter bij de finale kwam. Elke wedstrijd was mega spannend. En toen ze doorgingen naar de finale hadden ze voor mij al gewonnen.

Favoriete evenement

Ik houd van festivals en wat echt indruk op mij heeft gemaakt is Mysteryland. Het is echt een mega festival. En wat zo tof is aan Mysteryland is dat er een snelweg tussen het festival terrein ligt. Doormiddel van een brug kom je op het andere gedeelte van het festival. Zo heb je het idee dat je op 2 festivals tegelijkertijd bent. Daarbij heb je daar wel elke elektronische muziek stijl die er is. Dus voor iedereen is het zeker de moeite waard.

Toekomstdroom

Ik wil heel veel ervaring opdoen. Ik vind het tof om samen met mensen te werken en nieuwe mensen te ontmoeten. Luisteren naar de passie van andere en daaropin kunnen spelen doormiddel van beeld. Ik wil meer zien van de wereld en dit vastleggen met mijn camera en andere mensen inspireren met mijn ervaringen.