Kelly Kuenen

” Life is too short to limit yourself! ”

Favoriete sportmoment

Mijn favoriete sportmomenten zijn alle momenten van Churandy Martina. Of deze topatleet nu wint, verliest of gediskwalificeerd wordt hij blijft altijd zo vrolijk en blij. Het moment dat Churandy de journalist van NOS te woord staat na op 0,01 seconde een medaille te missen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Vier jaar getraind voor een race van 20 seconden, op 0,01 seconde een medaille missen en dan de journalist nog zo positief en puur te woord te staan met zijn bekende woorden: Ik ben blij, ik heb mijn best gedaan. Hier kan geen medaille tegen op! Hiernaast is Churandy net zoals ik een yu di Kòrsou (een kind van het eiland). Wat betekend dat we beide op Curaçao zijn geboren!

Favoriete evenement

Mijn favoriete evenement is het festival weekend Magnifiek. Het evenement wordt jaarlijks gehouden op een Landal park in Reuver met vier stages, toffe artiesten, dagactiviteiten, dezelfde terugkerende gasten en een vakantiehuisje met een echt bed in plaats van een luchtbed! Het leukste aan dit evenement is dat ik dit altijd mag beleven met mijn beste vriendinnen. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan onze evenementen en daar dezelfde beleving te creëren.

Toekomstdroom

Op werkgebied lijkt het me super tof als Thinc ahead niet alleen ‘’het’’ evenementenbureau van Nederland wordt, maar ook van Europa! De gaafste evenementen in de grote hoofdsteden van Europa worden georganiseerd door mijn geweldige Thinc ahead team. Ik zie het al helemaal voor me… en wie weet wel meerdere kantoren over Europa die ik dan kan managen! 😉