Nieuwe speler voor team Thinc ahead: Emre Kalender

Wanneer je als evenementenbureau -juist nu- mag uitbreiden, dan ben je stiekem heel erg trots. Met veel plezier presenteren we dan ook de 31 jarige Emre als nieuwste speler in ons team. Met de komst van Emre spelen we niet alleen in op het veranderende evenementenlandschap, maar voegen we nog meer expertise, talent en kennis toe op het gebied van videoproductie en storytelling.

Sinds de start van de coronacrisis proberen we onze klanten zo goed mogelijk te adviseren voor (live) evenementen, het vertellen van hun verhalen en duurzame oplossingen in onzekere tijden. Het is jullie niet ontgaan dat we héél veel digitale content, commercials, livestreams/shows en videoproducties ontwikkelen. Om aan de vraag te voldoen en nog sneller te kunnen schakelen is Emre als 31 jarige videomaker per oktober toegevoegd aan ons team. Een volgende mijlpaal in het bijna negenjarige bestaan van Thinc ahead!

“Emre stond al langer op ons vizier en overtuigde als documentairemaker met zijn prachtige beelden en producties. Ook binnen de evenementenwereld kent hij zijn weg en om mooie verhalen in beeld te brengen is zijn trackrecord binnen en buiten de sport indrukwekkend.”
Niels Cannegieter

Vliegende start met een nieuwe discipline

Thinc ahead, zou Thinc ahead niet zijn, als Emre niet gelijk in het hoogste versnelling mag meedraaien. Dus hebben we Emre direct voor onze klanten Herbalife, Sparta, Koga, Batavus, maar ook Royal Swinkels Family Brewers (Bavaria) in kunnen zetten. De eerste commercials, merken- en collectiefilms en unieke verhalen zijn inmiddels al in beeld gebracht.

“Emre is nog geen maand binnen en kent al een vliegende start. Dat is te gek om te zien. Het was al langer onze ambitie om nieuwe specialismes ‘in huis’ te halen. Video en digital stond daarbij hoog op ons verlanglijstje. Al jaren mogen we onze klanten adviseren, schrijven we mooie (video)concepten en regisseren we diverse campagnes. We voegen dan ook niet alleen Emre toe aan ons team, ook als bedrijf zetten we de volgende stap. Daar zijn we bijzonder trots op!”
Niels Cannegieter

Thinc ahead bestaat ruim 8,5 jaar en is gevestigd in SX te Eindhoven. Thinc ahead organiseert grootschalige (sport)evenementen en focust zich daarbij op de perfecte uitvoering. Altijd met de ambitie om te inspireren met creatieve concepten en een toegevoegde waarde te zijn voor het evenement, het merk, de sport, het team en/of het individu. Thinc ahead heeft zich gespecialiseerd in event- en projectmanagement en heeft als doel overal waar ze waarde mag toevoegen, nalatenschap te creëren.

Met Esther, Lonneke, Manon, Diana, Emre en Niels staan er inmiddels zes enthousiaste vooruitdenkers klaar om elke dag met een grote glimlach mooie producties te realiseren!

Thinc ahead: Create a legacy!

Bekijk hier alvast te gekke video’s die Emre maakte in zijn eerste weken bij Thinc ahead:

Ons jaar van oprichting

Producties in 2020

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers