Esther van Vliet

“Alles waar je ogen van gaan stralen, moet je doen!”

Favoriete sportmoment

Oei, deze is moeilijk. Dat is kiezen tussen mijn eerste grote rol als projectmanager bij het IPC EK Zwemmen (waar ik van heel dichtbij de Nederlandse ploeg mocht aanschouwen tijdens de overwinning van Marc Evers op de 200m wisselslag) en de eerste keer dat ik aanwezig was bij een Formule 1 race in Italië. Maar ik kies dan toch racen in Italië, ik vond F1 een boeiende sport, maar sinds het zien van de race in real life ben ik écht fan geworden!

Favoriete evenement

Ik geloof dat dit een favoriet van ons allen is: Het Ultieme Festival Weekend voor Bavaria. De magie schuilt hierin voor mij niet alleen in de grootsheid van het evenement, maar ook in de kracht van ons team. Iedereen had zijn eigen verantwoordelijkheid, maar samen maakten we het beter en brachten we het naar een hoger niveau. Dit konden we niet zonder elkaar.

Toekomstdroom

Tot voor kort had ik hier als droom staan om aanwezig en onderdeel te zijn van de Spelen in Tokyo2020! Met als belangrijkste drijfveer om van meerwaarde te zijn op het belangrijkste topsportevenement van de wereld. De sport beter maken, de sporters ultiem faciliteren en om organisatorisch onze kracht op het allerhoogste niveau te kunnen laten zien! 

Inmiddels zijn de Spelen verschoven naar 2021 en hoewel dit nog steeds een droom is, is bouwen aan dit bedrijf en dat met dit team een grotere toekomstdroom geworden, dan welk evenement dan ook!