Lisa van Arkel

“Plezier in het werk maakt perfectie in het werk”

Favoriete sportmoment

 Mijn favoriete sportmoment is eigenlijk al gekozen door Susan, het Olympisch goud van Epke Zonderland in Londen 2012. Een prachtige oefening in combinatie met het geweldige commentaar van Hans van Zetten.

Als ik dan toch verder kijk naar een ander moment blijf ik bij dezelfde sport, de Olympische balkfinale van Sanne Wevers. Als ik zelf moest turnen had ik nooit last van zenuwen, maar als ik een oefening kijk dan gieren de zenuwen door mijn lijf. Samen met mijn familie heb ik gekeken hoe Sanne de gouden plak behaald. Trots op Sanne en deze mooie sport!

Favoriete evenement

Een favoriet evenement vind ik lastig te kiezen. Als ik dan toch een keuze moet maken ga ik voor mijn eerste evenement, de Nationale Sportweek. Dit was ook gelijk mijn eerste kennismaking met Thinc ahead. Tien dagen lang zoveel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Tien dagen lang samen met het team knallen om met elkaar iets moois neerzetten. 

Toekomstdroom

Ik hoop dat ik de komende jaren veel mooie evenementen mag gaan organiseren bij Thinc ahead. Ik wil veel ervaring opdoen en mezelf blijven ontwikkelen. Wat ik daarbij belangrijk vind is om elke dag met veel plezier aan het werk te gaan. Om samen met het team tot het beste resultaat te komen.