Manon Kesselaer

“You don’t get what you wish for, but what you work for!”

Favoriete sportmoment

Als Brabander ben ik natuurlijk een échte PSV-supporter! Mijn meest memorabele moment is de kampioenswedstrijd PSV – Ajax in het seizoen 2017-2018. Uitgerekend tegen aartsrivaal Ajax kon PSV in het eigen Philips Stadion kampioen worden. Mijn eerste kampioenswedstrijd in het stadion waar ik ‘live’ bij was. De spanning was om te snijden, maar de sfeer was geweldig én na de eerste goal ontplofte het stadion! Na twee jaar stage te hebben gelopen bij deze club kon ik deze periode niet mooier afsluiten dan met een landskampioenschap!

Favoriete evenement

Het hoogtepunt van 2019 was voor mij de organisatie van het festivalweekend voor het 300-jarig bestaan van Bavaria. We verzorgden samen met Bavaria hét ultieme festivalweekend voor meer dan 200 internationale consumenten! Mijn eerste evenement waar ik verantwoordelijk was voor het vrijdagavondprogramma. Waarbij we met een partyboot door Amsterdam vaarden en deze te gekke avond afsloten in een club in Amsterdam, het was het begin van één groot feest weekend! Aan het einde van de zaterdagavond stonden we met elkaar op het VIP-deck van Lakedance, keken elkaar aan en wisten dat we dit weekend als team gerockt hadden én iets unieks hadden neergezet!

Toekomstdroom

Op werkgebied hoop ik nog veel prachtige evenementen te organiseren samen met het topteam van Thinc ahead. Mijn ultieme event-droom voor de toekomst is het organiseren van de Super Bowl Halftime Show, onderdeel van hét sportevent van het Amerika met meer dan 100 miljoen kijkers. In deze Halftime Show komt alles samen: sport, entertainment en creativiteit! The American – Thinc ahead – dream!