Niels Cannegieter

“A goal without a plan is just a wish”

Favoriete sportmoment

Ik was een jaar of 8 toen ik Jos Verstappen de Marlboro Masters op Zandvoort zag winnen. Een jaar later sloeg bij mij het F1 virus toe. Mijn mooiste sportmomenten zijn dan ook de Grand Prix van Spanje 2016 (de eerste overwinning van een Nederlander in de F1), de regenrace van Max in Brazilië, Max in levende lijve zien winnen in Oostenrijk en met ons team de te gekke Monza trips (inclusief track invasion en finishfoto’s).

En daar kwam in 2021 een nieuwe dimensie bij. Met ons team waren we bij de Grand Prix van Zandvoort, zagen daar Max winnen in een ambiance van wereldklasse die ‘on-Nederlands’ aanvoelde. We wisten één ding. Als Max wereldkampioen zou worden, zijn we voor altijd ‘part of sport history’. En op 12 december 2021 was daar die laatste ronde… #Legacy

Favoriete evenement

Eigenlijk brengt mij elk evenement waar we bij zijn iets bijzonders. Daarom denk ik al lang niet meer in favoriete evenementen, maar in gouden lijstjes. Mijn eerste bijdrage aan een grote evenement, het EK Zwemmen in 2008, hoort in zo’n gouden lijstje. Maar ook (ogenschijnlijk) onmogelijke dingen zoals de volledige hospitality van Bavaria City Racing Moskou (in zes weken), de Kroegentocht van je Leven (letterlijk de wereldrond in acht dagen) of betekenisgeven door evenementen te organiseren voor KWF, de Bas van de Goor Foundation of een legacy programma te ontwikkelen voor het WK Handboogschieten. Allemaal gouden lijstjes. Maar waar ik het meest van geniet? Als ik op een evenement mag aanschouwen hoe onze teamleden groeien, bloeien, boven zich zelf uitstijgen en ik van een afstandje mag kijken hoe het onder mijn neus afspeelt. Een platina lijstje zeg maar.

Toekomstdroom

Mijn droom is om elke dag te genieten van het werk dat we doen, voor evenementen waar we nu van dromen en straks bij mogen zijn, het beste organisatiebureau bouwen met mooie mensen die elkaar aanvullen, beter maken en waar een plezierige werkomgeving bijdraagt aan het realiseren van alle andere mooie dromen die we als team hebben. Als iedereen de rest van zijn leven binnen ons bedrijf straalt en we zoveel mogelijk bijzondere dingen mogen doen, dan zijn we al best aardig op weg om die droom te verwezenlijken.