Susan Raijmakers

“Every day is a journey, make it yours!” 

Favoriete sportmoment:

Als allround sporter vind ik veel sporten leuk en dat blijkt ook wel in het aantal sporten dat ik ooit geprobeerd heb. Veel sporten pak ik dan ook gemakkelijk op maar een echte sterspeler zal ik op dit vlak helaas niet worden. Een echte allrounder zeg maar.. 

 Als ik één sportmoment moet kiezen dan herinner ik me toch de volgende uitspraak; ‘Enn hij staat, hij staat, het is ongekend!’. Epke Zonderland die in 2012 een ongekende prestatie leverde op de Olympische spelen. Zolang je maar hard werkt, wordt je talent uiteindelijk beloond. 

Favoriete evenement

Ik heb al veel mooie evenementen mogen organiseren voor verschillende opdrachtgevers. En het leuke is, ieder evenement is weer uniek. Ik heb niet specifiek één favoriet. Als ik terug denk heeft ieder event wel iets speciaals. Of het nu net die toffe locatie is, of de complexiteit die zorgt voor veel uitdaging. Voor mij zijn het vooral de mensen om mij heen die een evenement speciaal maken. De vele leuke mensen met wie ik heb mogen samenwerken, die mensen maken het evenement speciaal. Met iedere opdrachtgever heb ik vaak wel een klik maar vooral alle collega’s waarmee gelachen wordt en met wie je kei hard werkt om de beste prestatie neer te zetten. Die mensen maken het verschil! Ik hoop dan ook zeker om dit te realiseren met het team van Thinc ahead.

Toekomstdroom

Ik hoop nog vele mooie evenementen te mogen organiseren waar ik mijn energie in kan stoppen en waar ik vervolgens nog veel meer energie uit kan halen. Ik ben van mening dat wanneer je iedereen in zijn of haar kracht zet, dat je het maximale kan halen uit een team. Samen leveren we de best mogelijke prestatie bij ieder evenement en dat doen we vooral omdat er veel gelachen wordt. Ik hoop dan ook om daar binnen de organisatie een bijdrage aan te kunnen leveren.