Eindhoven SportAwards 2019 | Thinc ahead

Eindhoven SportAwards 2019

De gemeente Eindhoven eert elk jaar haar kampioenen tijdens hét Sportgala van Eindhoven. Sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd worden gedurende deze avond in het zonnetje gezet.

Elke sportkampioen die het voorgaande jaar (van 1 december tot 1 december) de eerste plaats heeft behaald tijdens een Nederlands Kampioenschap, of een podiumplek heeft behaald op een Europees- of Wereldkampioenschap, ontvangt een sportpenning. Tijdens deze feestelijke avond zijn de SportAwards uitgereikt aan sporters, sportverenigingen en –ploegen die in 2019 een bijzondere prestatie hebben geleverd. Dit gebeurt in verschillende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Unieke Sporter(s), Sportploeg, Sportcoach, Sporttalent en Sportvereniging van het jaar.

Proces SportAwards

Uit de vele aanmeldingen komt een lijst van kanshebbers, die samengesteld wordt door een onafhankelijke vakjury. De vakjury bestond dit jaar uit Annamarie Thomas (schaatser), Tiny Sanders (voormalig Algemeen Directeur van PSV Eindhoven), Cathry Strijbosch (speelster 1e team GP Bulls), Bob de Voogd (voormalig tophockeyer van Oranje Rood) en Andrey Grekhov (artistiek leider van de Urban Dansdagen en EMOVES). De uiteindelijke winnaars van de SportAwards zijn bepaald door de vakjury en stemmen van het publiek.

Rol Thinc ahead

Sinds 2019 organiseren wij in samenwerking met de gemeente Eindhoven het prestigieuze Sportgala. Het gehele project wordt van de voorbereiding tot de uitvoering aangestuurd door ons.   

Deel dit

Klant

Gemeente Eindhoven

Rol

Eindverantwoordelijk eventmanagement (waaronder showregie, floormanagement, catering en locatie)

Datum

Maandag 13 januari 2020

Locatie

DOMUSDELA Eindhoven

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers