Leadership Development Weekends | Thinc ahead

Leadership Development Weekends

Herbalife Nutrition is een bedrijf dat voedingsproducten verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en gezond ouder worden. Dit doet het bedrijf met multi-level marketing-methoden via distributeurs. Het bedrijf distribueert zijn producten in meer dan 90 landen door een netwerk van ongeveer 2,7 miljoen onafhankelijke verkopers.

Sinds 2019 ondersteunt Thinc ahead Herbalife Nutrition België bij de organisatie van de Leadership Development Weekend (LDW). Elk kwartaal wordt er een LDW georganiseerd voor de Belgische members. Dit is een moment dat members bij elkaar komen om hun verkoop successen van afgelopen kwartaal met elkaar te vieren. Per level krijgt men de erkenning voor zijn of haar prestaties. In een indrukwekkende presentatiesetting zijn er diverse gastsprekers en trainingen gedurende het weekend. Naast de informatieve kant gedurende dit weekend, is er ook veel gelegenheid om te netwerken tijdens de cocktail recepties, walking dinners, diners en het grote feest op de zaterdagavond. Thinc ahead verzorgt het eventmanagement, samen met het eventteam vanuit Herbalife. Waarbij er een team van vier projectmanagers van Thinc ahead verantwoordelijk is voor de showregie, het floormanagement, de registratie van de vele members en de diverse cateringmomenten.

Deel dit

Klant

Herbalife Nutrition

Rol

Eindverantwoordelijk eventmanagement (waaronder showregie, floormanagement, catering en registratie)

Datum

Elk kwartaal van vrijdag t/m zondag

Locatie

Diverse locaties te België

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers