Kick-Off 1920-2020 | Thinc ahead

Kick-Off 1920-2020

De Gemeente Eindhoven organiseerde ieder jaar 3 aparte Nieuwjaarsbijeenkomst, voor verschillende doelgroepen. Samen met hen hebben wij gekeken hoe we dit jaar de aftrap konden geven voor een geheel nieuwe stijl. Als projectleider hebben wij de Gemeente Eindhoven meegenomen in haar visie en hiermee zijn we uiteindelijk zijn tot een nieuw concept gekomen, waarbij de Nieuwjaarsbijeenkomsten gebundeld zijn.

Eén bijeenkomst voor en door de stad. Deze nieuwe weg zijn we samen in geslagen en gold tevens als de aftrap voor het jubileumjaar 1920-2020. Het jaar waarin 100 jaar Groot Eindhoven gevierd wordt. Ten opzichte van eerdere jaren een grote verandering kijkend naar locatie, programma en gasten.  

In het geheel vernieuwde DOMUSDELA organiseerden wij op maandag 6 januari de vernieuwde Nieuwjaarsbijeenkomst, voor een select gezelschap van 800 personen. Niet alleen is er door middel van een ander ticketsysteem geprobeerd alle lagen van de bevolking te nodigen, maar ook het programma is in samenwerking mét Eindhoven tot stand gekomen. Met optredens van het philharmonie zuidnederland, danser Mees Kars, The Ruggeds, cabarettalent Kai Bodewitz, voormalig stadsdichter Jessica Bartels en het Eindhovens Popkoor, haalden we het talent uit de stad naar dit prachtige podium. Uiteraard ontbrak daarin de nieuwjaarsspeech van burgemeester John Jorritsma niet. Met dit jaar een speciale onderbreking, van niemand minder dan Mark Rutte. Hij wenste de Eindhovenaren ook een gelukkig en mooi nieuw jaar toe.

Naast een geheel nieuwe Nieuwjaarsbijeenkomst vond dit jaar voor het eerst een Kinderbijeenkomst plaats. Een speciaal programma voor 200 kinderen van de BSO’s in Eindhoven. Dagvoorzitters Julinka van Keulen en Maarten Steinbuch testten de kennis van de kinderen middels een interactieve quiz, Step by Step verzorgde een spetterende dans en workshop om de kinderen in beweging te krijgen en de winnaar van de quiz mocht deelnemen aan een interactieve tennisgame van Dutch Game Masters. Als slotstuk van deze Kinderbijeenkomst, de prijsuitreiking van ‘Het mooiste spandoek’. Beoordeeld en uitgereikt door de burgemeester en de Jeugdlintjes dragen van Eindhoven.

Deel dit

Klant

Gemeente Eindhoven

Rol

Eindverantwoordelijk eventmanagement (waaronder showregie, floormanagement, catering en locatie)

Datum

Maandag 6 januari 2020

Locatie

DOMUSDELA Eindhoven

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition België de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers