Rhino Obstacle Run

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.

Sinds 2019 zijn wij het organisatiebureau dat hen daarin ondersteund. Jaarlijks doen er meer dan 2.000 deelnemers mee, waaronder ook kinderen, VEVA studenten en militairen. Naast het feit dat deelnemers een unieke ervaring hebben op de legerbasis, steunen zij door hun deelname ook ieder jaar een goed doel. Een groot gedeelte van de ticketverkoop wordt jaarlijks gedoneerd.

De legerbasis in Oirschot is het toneel voor deze te gekke obstakel run, met een uitdagend en gevarieerd parcours van 10 kilometer. De deelnemers gaan als een echte militair door het zand, over de heuvels en tussen de pantservoertuigen door!

13 Lichte Brigade

De Rhino Obstacle Run vindt plaats op het militaire terrein in Oirschot, op de legerbasis is 13 Lichte Brigade gehuisvest. Met ongeveer 3.000 medewerkers is de brigade één van de drie grootste werkgevers in Zuid-Nederland. 13 Lichte Brigade wordt ingezet voor gevechts- of vredesoperaties en bij rampen en calamiteiten wereldwijd. Daarnaast ondersteunen zij ceremoniële taken. Door het gebruik van snelle en lichte wielvoertuigen zij zijn over grote afstanden snel inzetbaar.

Rol Thinc ahead

Net als vorig jaar zijn wij verantwoordelijk voor de ticketverkoop, communicatie en het faciliteren van alle deelnemers. Daarnaast hebben wij een adviserende rol richting de projectleiding van de 13 Lichte Brigade.

Deel dit

Klant

13 Lichte Brigade

Rol

Eindverantwoordelijk eventmanagement

Datum

Zondag 27 september 2020

Locatie

Legerbasis Oirschot

Dat we dit jaar – in ingrijpende tijden – onszelf als organisatiebureau opnieuw hebben uitgevonden, is bijzonder en uitdagend te noemen. Ons werk stopt niet bij het organiseren van evenementen. Dat bewijzen alle videoproducties voor mooie merken die we de afgelopen maanden hebben mogen doen.

Voor het eerst mochten we dit jaar meedenken over de content van Batavus. Een uniek merk in Nederland, dat zich positioneert als dé fietsspecialist van Nederland voor alle soorten fietsen. Van crib to cradle, voor alle fases in ons leven.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons jaar van oprichting

Grote projecten in 2019

Procent toewijding

Te gekke vooruitdenkers