Create your legacy

Herbalife Nutrition – Digitaal LDW april 2021

Ook dit kwartaal stond er voor Herbalife Nutrition weer een Leadership Development Weekend (LDW) gepland op 23, 24 en 25 april. Het Leadership Development Weekend vond dus ook deze editie online plaats. Maar ook online blijven we innoveren en vernieuwingen zoeken om verrassend voor de klant te blijven.

Ook dit kwartaal stond er voor Herbalife Nutrition weer een Leadership Development Weekend (LDW) gepland op 23, 24 en 25 april. Helaas is het door corona nog steeds niet mogelijk om in grote getalen aanwezig te zijn bij een live LDW. Dus vonden de Leadership Development Weekenden in de afgelopen maanden online plaats. Maar ook online blijven we innoveren en vernieuwingen zoeken om verrassend voor de klant te blijven.

Normaliter is een LDW een moment dat members bij elkaar komen om hun verkoop successen van afgelopen kwartaal met elkaar te vieren. Per level krijgt men de erkenning voor zijn of haar prestaties. In een indrukwekkende presentatiesetting zijn er diverse gastsprekers en trainingen gedurende het weekend. In dit bijzondere jaar is gebleken dat er, ondanks dat we niet bij elkaar kunnen zijn, meer behoefte is aan samenzijn dan ooit. De uitdaging van een online LDW is om bovenstaande programmaonderdelen op een interactieve manier samen te laten komen via een beeldscherm. Waarbij wordt nagedacht over een divers en interactief programma zodat de members geïnteresseerd blijven en geënthousiasmeerd worden.

Met onze mobiele Thinc ahead studio verzorgden we de volledige online streaming van het LDW. We bouwden drie verschillende studiosettings waarmee we veel variatie in beeld konden aanbieden. De settings werden afgewisseld op basis van elk programmaonderdeel, zo creëerden we: een lounge setting waar de members met elkaar in gesprek konden, show entree waar de opkomst van de members op een toffe manier in beeld werd gebracht en een setting waar de erkenningen werden uitgereikt.

Door een hoog energie niveau, afwisselend programma, veel interactie en dynamische beelden zorgden we voor een succesvol evenement. Alle members konden foto’s en live vragen insturen, er was een live kookworkshop via Zoom en als kers op de taart maakten we gedurende het evenement een aftermovie van het LDW die we in de laatste minuut konden laten zien!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?