Rens Kouwenberg

” Dream big, work hard and let what you love become what you do ”

Favoriete sportmoment

Sport is emotie en alle mogelijke emoties zijn wel langsgekomen tijdens de finale van de Grand Prix in Abu Dhabi. Van begin tot eind aan de buis gekluisterd. Ik had gevraagd om een spannende wedstrijd en dat heb ik geweten. Wat een grote teleurstelling leek te gaan worden werd een gigantisch feest toen Max uiteindelijk in de laatste Hamilton wist in te halen. Lang had ik niet meer op de bank staan springen, maar toen heb ik het gedaan!

Favoriete evenement

Air show Vliegbasis Volkel. Vanaf kinds af aan heb ik al een enorme passie voor de luchtvaart en in het bijzonder als het hard en ondersteboven gaat. Eens in de paar jaar kan ik mijn hart ophalen als er praktisch in mijn achtertuin een grote air show plaatsvind. De hele dag kabaal van razende straaljagers die in teamverband de mooiste capriolen uithalen. Fantastisch! 

Toekomstdroom

Van de ene kant van de wereld naar de andere kant van de wereld om de aller tofste video producties te maken. Dit met een team waarmee we ontzettend veel plezier hebben om grootste projecten voor elkaar te boxen. Producties die de kijkers raakt en bij blijft.