Create your legacy

13 Lichte Brigade en Thinc ahead organiseren komende vijf jaar de Rhino Obstacle Run

Donderdag 13 februari – Na een succesvolle samenwerking in 2019 hebben Defensie (13 Lichte Brigade) en Thinc ahead deze middag het convenant getekend om voor de komende vijf jaar samen de Rhino Obstacle Run te organiseren.

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen. Sinds vorig jaar is Thinc ahead het organisatiebureau dat hen daarin ondersteund. Jaarlijks doen er meer dan 2.000 deelnemers mee, waaronder ook kinderen, VEVA studenten en militairen.

Esther van Vliet (Thinc ahead): “Het is heel gaaf om in zo’n unieke setting een obstakel run te mogen organiseren. We zijn dan ook trots dat we na een succesvolle editie in 2019 het vertrouwen in elkaar hebben om de komende jaren door te bouwen aan deze unieke run. Dat de samenwerking goed is bevallen onderstrepen we nu met een partnership voor maar liefst 5 jaar!” Net als vorig jaar is Thinc ahead verantwoordelijk voor de ticketverkoop, communicatie en het faciliteren van alle deelnemers. “Naast dat we alles voor de deelnemers vlekkeloos willen organiseren, vervullen we ook een adviserende rol richting de projectgroep van 13 Lichte Brigade en proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Vorig jaar resulteerde dat in een recordopbrengst van meer dan 9.000 euro voor Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit jaar willen we dit natuurlijk graag overtreffen,” aldus Esther.

13 Lichte Brigade

De Rhino Obstacle Run vindt plaats op het militaire terrein in Oirschot, op de legerbasis is 13 Lichte Brigade gehuisvest. Met ongeveer 3.000 medewerkers is de brigade één van de drie grootste werkgevers in Zuid-Nederland. 13 Lichte Brigade wordt ingezet voor gevechts- of vredesoperaties en bij rampen en calamiteiten wereldwijd. Daarnaast ondersteunen zij ceremoniële taken. Door het gebruik van snelle en lichte wielvoertuigen zij zijn over grote afstanden snel inzetbaar

Goede doel

Elke deelnemer van de Rhino Obstacle Run steunt door het kopen van een ticket het goede doel. Elk jaar zoekt de 13 Lichte Brigade een doel uit in de richting van sportstimulans. Van elk verkocht ticket gaat er dit jaar € 8,50 naar het goede doel.

Enthousiast geworden over de Rhino Obstacle Run? Check onze site www.rhinoobstaclerun.nl voor meer informatie en tickets! Op de hoogte blijven van al het nieuws? Volg onze Facebook en Instagrampagina.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?