Projecten

TOTO 65 jaar – TOTO-Tribunespel

TOTO 65 jaar – TOTO-Tribunespel

TOTO bestaat dit jaar 65 jaar en om dit groots te vieren organiseerden wij samen met TOTO en One:Nil het TOTO-Tribunespel.  De opdracht van het spel was simpel: wie het langst op zijn/haar stoeltje blijft zitten, wint. En de prijs? Een seizoenkaart voor de komende 65 jaar ter waarde van €20.000.
Awarduitreiking Quoratio Groep

Awarduitreiking Quoratio Groep

Vanaf dit jaar mogen we Quoratio Groep als nieuwe klant aan ons portfolio toevoegen! Trots zijn we dat één van onze andere klanten ons heeft voorgesteld aan hen. We mochten dit jaar aftrappen met een bijzondere video om hun medewerkers te verrassen met het winnen van de Quoratio Awards en de Quoratio Cup.
VolkerWessels Telecom – Kerstshow

VolkerWessels Telecom – Kerstshow

Wat was het een gave online kerstshow! Een show vol met live entertainment, veel interactie met deelnemers vanuit huis, de leukste sing-a-longs en een spetterende kerstquiz met fantastische prijzen. Dat allemaal met een waanzinnig team, live vanuit Central Studio’s.
Atletiekgala

Atletiekgala

In samenwerking met de Atletiekunie organiseerden we het Atletiekgala. Een avond met veel bijzondere uitreikingen, een terugblik op de Olympische- en Paralympische Spelen in Tokyo en de prijs voor Atleet van het Jaar 2021 - Sifan Hassan – werd uitgereikt.
Partner-event Formula Eindhoven

Partner-event Formula Eindhoven

De Formula E komt steeds dichterbij! Zie je het al voor je? Elektrische Formule wagens die door de binnenstad van Eindhoven racen?! Alle partners van de Formula Eindhoven werden geïnformeerd over de status van deze race tijdens het eerste partnerevent in September.