Projecten

Marketing Software Summit

Marketing Software Summit

Op 27 en 28 januari organiseerden we in samenwerking met Techonomy Education de Marketing Software Summit. Techonomy Education ontwikkelden een bijzonder concept, waarbij zij 16 marketing software aanbieders en 2.000 geïnteresseerden online samen brachten.
Nieuwjaarscampagne gemeente Eindhoven

Nieuwjaarscampagne gemeente Eindhoven

Vorig jaar organiseerden we voor de gemeente Eindhoven haar nieuwjaarsreceptie. Dit jaar kon deze helaas niet doorgaan. Om de Eindhovenaren toch een warme start van het jaar te bezorgen, mochten we een nieuwjaarscampagne bedenken en ontwikkelen. 
Terugblik op 2020

Terugblik op 2020

Het jaar 2020 is ook voor Thinc ahead een bijzonder jaar gebleken. Natuurlijk een jaar met een lach en een traan, van hard werken, maar ook van mooie successen van dingen die wel mogelijk waren. Benieuwd naar ons jaar?
Metal Power Bavaria

Metal Power Bavaria

In een jaar waarin niets vanzelfsprekend is en richtlijnen per dag veranderen, mochten wij weer een bijzonder evenement aan ons portfolio toevoegen. Swinkels Family Brewers (Bavaria), Team SOLID en de TU/e vroegen ons om een wereldprimeur aan te kondigen.
Sparta

Sparta

Dat we dit jaar – in ingrijpende tijden – onszelf als organisatiebureau opnieuw hebben uitgevonden, is bijzonder en uitdagend te noemen. Ons werk stopt niet bij het organiseren van evenementen. Dat bewijzen alle videoproducties voor mooie merken die we de afgelopen maanden hebben mogen doen.