Projecten

Nieuwjaarscampagne gemeente Eindhoven

Nieuwjaarscampagne gemeente Eindhoven

Vorig jaar organiseerden we voor de gemeente Eindhoven haar nieuwjaarsreceptie. Dit jaar kon deze helaas niet doorgaan. Om de Eindhovenaren toch een warme start van het jaar te bezorgen, mochten we een nieuwjaarscampagne bedenken en ontwikkelen. 
Terugblik op 2020

Terugblik op 2020

Het jaar 2020 is ook voor Thinc ahead een bijzonder jaar gebleken. Natuurlijk een jaar met een lach en een traan, van hard werken, maar ook van mooie successen van dingen die wel mogelijk waren. Benieuwd naar ons jaar?
Metal Power Bavaria

Metal Power Bavaria

In een jaar waarin niets vanzelfsprekend is en richtlijnen per dag veranderen, mochten wij weer een bijzonder evenement aan ons portfolio toevoegen. Swinkels Family Brewers (Bavaria), Team SOLID en de TU/e vroegen ons om een wereldprimeur aan te kondigen.
Sparta

Sparta

Dat we dit jaar – in ingrijpende tijden – onszelf als organisatiebureau opnieuw hebben uitgevonden, is bijzonder en uitdagend te noemen. Ons werk stopt niet bij het organiseren van evenementen. Dat bewijzen alle videoproducties voor mooie merken die we de afgelopen maanden hebben mogen doen.
Batavus

Batavus

Voor het eerst mochten we dit jaar meedenken over de content van Batavus. Een uniek merk in Nederland, dat zich positioneert als dé fietsspecialist van Nederland voor alle soorten fietsen. Van crib to cradle, voor alle fases in ons leven.
KOGA

KOGA

Voor KOGA hebben we dit jaar verschillende content creaties mogen uitvoeren. Na onze samenwerking in 2019 bij de presentatie van dé Olympische baanwielrenfiets voor Tokyo, mochten we ook dit jaar aan de slag voor KOGA. Waarbij we gestart zijn met de presentatie van drie nieuwe modellen uit de collectie van 2020.