Projecten

Koningsdag Eindhoven

Koningsdag Eindhoven

Op 27 april 2021 vond Koningsdag plaats in Eindhoven. Het Koninklijk Gezin bracht een bezoek aan de High Tech Campus, waar een coronaproof programma voor hen was ontwikkeld. Met Thinc ahead mochten we hier een mooie rol in spelen.
Thinc academy – Hogeschool Windesheim

Thinc academy – Hogeschool Windesheim

Tijdens het begin van de coronacrisis, hebben we ons eigen opleidingsprogramma – Thinc academy – ontwikkeld. Werken en leren vanuit huis vroeg immers om andere middelen en dus besloot Thinc ahead hier op een bijzondere manier op in te spelen.
Het Lokaal Sportakkoord Eindhoven

Het Lokaal Sportakkoord Eindhoven

Door de gemeente Eindhoven werden we gevraagd om mee te denken over een bijzondere aankondiging voor de presentatie van het Lokaal Sportakkoord. Het werd een bijzonder en uniek concept waarbij we in samenwerking met de gemeente het idee hebben bedacht, vormgegeven en ontwikkeld.
Key Accounts Meeting

Key Accounts Meeting

Begin februari 2021 kwam Accell naar ons toe met de vraag om een bijeenkomst te organiseren voor hun belangrijkste dealers. Om de dealers nog eerder bij deze ontwikkelingen te betrekken en hun mening te kunnen verwerken in het productieproces, vond half februari de eerste Key Accounts Meeting plaats.
Marketing Software Summit

Marketing Software Summit

Op 27 en 28 januari organiseerden we in samenwerking met Techonomy Education de Marketing Software Summit. Techonomy Education ontwikkelden een bijzonder concept, waarbij zij 16 marketing software aanbieders en 2.000 geïnteresseerden online samen brachten.