Projecten

VolkerWessels Telecom – Online Meet & Eat

VolkerWessels Telecom – Online Meet & Eat

Geen live event, maar toch een gezamenlijke Meet and Eat! Voor VolkerWessels Telecom organiseerden wij de zesde editie van het relatie evenement Meet and Eat! Waar relaties andere jaren fysiek werden uitgenodigd onder het genot van een hapje en een drankje, werd er dit jaar een online show gestreamd naar alle deelnemers thuis.
Koningsdag Eindhoven

Koningsdag Eindhoven

Op 27 april 2021 vond Koningsdag plaats in Eindhoven. Het Koninklijk Gezin bracht een bezoek aan de High Tech Campus, waar een coronaproof programma voor hen was ontwikkeld. Met Thinc ahead mochten we hier een mooie rol in spelen.
Thinc academy – Hogeschool Windesheim

Thinc academy – Hogeschool Windesheim

Tijdens het begin van de coronacrisis, hebben we ons eigen opleidingsprogramma – Thinc academy – ontwikkeld. Werken en leren vanuit huis vroeg immers om andere middelen en dus besloot Thinc ahead hier op een bijzondere manier op in te spelen.
Het Lokaal Sportakkoord Eindhoven

Het Lokaal Sportakkoord Eindhoven

Door de gemeente Eindhoven werden we gevraagd om mee te denken over een bijzondere aankondiging voor de presentatie van het Lokaal Sportakkoord. Het werd een bijzonder en uniek concept waarbij we in samenwerking met de gemeente het idee hebben bedacht, vormgegeven en ontwikkeld.