Projecten

Atletiekgala

Atletiekgala

In samenwerking met de Atletiekunie organiseerden we het Atletiekgala. Een avond met veel bijzondere uitreikingen, een terugblik op de Olympische- en Paralympische Spelen in Tokyo en de prijs voor Atleet van het Jaar 2021 - Sifan Hassan – werd uitgereikt.
Partner-event Formula Eindhoven

Partner-event Formula Eindhoven

De Formula E komt steeds dichterbij! Zie je het al voor je? Elektrische Formule wagens die door de binnenstad van Eindhoven racen?! Alle partners van de Formula Eindhoven werden geïnformeerd over de status van deze race tijdens het eerste partnerevent in September.
Accell dealershow – Samen voor goud!

Accell dealershow – Samen voor goud!

Blijven presteren is van belang om op topniveau te blijven. Na een bewogen jaar was dit het doel van onze opdrachtgever Accell. Dit jaar gingen ze voor goud en dat lieten we zien tijdens het jaarlijks dealer evenement. Samen met alle merken, samen met alle dealers. SAMEN VOOR GOUD!
Oriflame – After Summer Festival

Oriflame – After Summer Festival

In september organiseerden voor Oriflame het After Summer Festival met als locatie de prachtige tuin van het hoofdkantoor in Veghel. Een mini festival waar members en gasten kennis maakte met de producten van Oriflame.
Formula 1 Dutch Grand Prix 2021

Formula 1 Dutch Grand Prix 2021

Na 36 jaar keerde de Grand Prix van Zandvoort terug naar Nederland! Samen met ons team én een aantal van onze Thinc ahead vrienden waren wij er bij! Op een geheel gerenoveerd circuit met onder andere de Tarzanbocht, een verbrede Hugenholtzbocht en natuurlijk de extreme verkanting in de Arie Luyendijkbocht.
Summer of Esports

Summer of Esports

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we samen met Techonomy de Summer of Esports voor de Gemeente Rotterdam. We transformeerden Rotterdam tot de hoofdstad van Sports & Gaming met twee te gekke concepten!