Projecten

Summer of Esports

Summer of Esports

Dat de zomer van 2020 er anders uit ging zien dan hoe iedereen voor ogen had werd al snel duidelijk. Maar voor team
Rhino Obstacle Run

Rhino Obstacle Run

Jaarlijks organiseert 13 Lichte Brigade een militaire, obstakel run op de eigen legerbasis. Deelnemers aan het evenement krijgen een uniek kijkje in de keuken van de legerbasis en worden sportief uitgedaagd om 10 kilometer aan obstakels te bedwingen.
Leadership Development Weekends

Leadership Development Weekends

Elk kwartaal organiseren wij voor Herbalife Nutrition Belgiƫ de Leadership Development Weekenden voor honderden members. Een moment om terug te blikken het afgelopen kwartaal.
Eindhoven SportAwards 2019

Eindhoven SportAwards 2019

Tijdens de Eindhoven SportAwards huldigden we in DOMUSDELA alle sportkampioenen van de gemeente Eindhoven. Alle kampioenen ontvingen een mooie sportpenning en daarnaast werden de felbegeerde SportAwards uitgereikt in de diverse categorieƫn.
Kick-Off 1920-2020

Kick-Off 1920-2020

Een knallend begin van het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar was nog maar net begonnen, maar team Thinc ahead vloog uit de startblokken. Met als eerste evenement van 2020, de Kick-Off 1920-2020 voor de Gemeente Eindhoven. Een geheel nieuw concept, op een prachtige locatie in Eindhoven.
Nationale Diabetes Challenge

Nationale Diabetes Challenge

Jaarlijks organiseert de Bas van de Goor Foundation het Nationale Diabetes Challenge Festival. Het festival is de landelijke afsluiter van een twintig weken durende challenge om mensen met diabetes in beweging te brengen en te houden.