Create your legacy

Nog even nagenieten van de GLOW Run

Afgelopen zaterdag 17 november 2018 vond de vierde editie van de GLOW Run in Eindehoven plaats. We mochten met onze vele deelnemers al hardlopend genieten van het schitterende decor en het laatste uurtje van GLOW Eindhoven.

Pré-party in het Beursgebouw

Vanaf 21.00 uur was het Beursgebouw geopend om voorafgaand aan de run al een feestje te vieren. Samen met Qmusic the Party en dansgroep C-Fam werden de hardlopers al goed opgezweept. Het was aan de Fontys-dansgroep om de warming-up te verzorgen, waarna om 23.00 uur het startschot klonk, onder luid getrommel van Percussieband El Nino Batacuda.

Vanaf het Beursgebouw ging de route over het Stationsplein, langs het blauw verlichte Pullman Hotel, dwars door de Catharinakerk en het Philips Stadion, om na vijf kilometer weer te finishen in het Beursgebouw. Alle deelnemers werden onthaald door onze enthousiaste vrijwilligers met een medaille. Na afloop konden de deelnemers samen familie en vrienden genieten van de afterparty met Qmusic the Party!

Bedankt!

Thinc ahead wil haar samenwerkingspartners GLOW, Media Outlaws, Eindhoven Atletiek, Fontys Sporthogeschool, Eventix, Webs en Decathlon bedanken voor de fijne samenwerking. Maar ook alle deelnemers, verkeersregelaars, vrijwilligers en iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd aan deze editie, BEDANKT!

Aftermovie

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?