Create your legacy

Once upon a time in Dubai…

Zondag 19 januari 18.10 uur. De laatste streamers knallen in Den Bosch over onze 1.300 Herbalife Nutrition gasten en we starten de uitloopmuziek. Het wordt rennen. Over minder dan 2,5 uur vliegen Esther en ik naar Dubai voor een site visit. Afscheid nemen van onze crew en klant zit er deze keer nauwelijks in. Het wordt al knuffelend rennen naar de uitgang en racen naar Schiphol. Het waren intensieve dagen en weken. De “nieuwe” Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eindhoven, de SportAwards en de Kick-off van 40 jaar Herbalife Nutrition liggen achter ons, het jaar is amper begonnen en we zijn onderweg naar één van de meest bijzondere steden van het Midden-Oosten. Het voelt een beetje als rock-and-rollen, weinig slaap en varen op adrenaline. Het is gaan in de hoogste versnelling en wat vinden we dat leuk!

Mijn team vroeg of ik een teaser kon schrijven van ons bliksembezoek aan Dubai, maar aangezien we er nog niet zo heel veel kunnen vertellen wat we daar gedaan hebben, kijk ik liever op wat deze weken voor Thinc ahead betekenen.

Na 8 jaar Thinc ahead durf ik wel te stellen dat we gegroeid zijn en écht hele bijzondere grote dingen aan het doen zijn. Terwijl we ons haasten naar Schiphol realiseer ik me dat we Diana hebben aangenomen per 1 januari. Terwijl wij in Den Bosch en Dubai zijn wordt er hard gewerkt aan ons nieuwe (uitgebreide) kantoor. We hebben er geen omkijken meer naar, het “gebeurt gewoon”. Vlak voor Schiphol bellen Manon en Lonneke. De afbouw is bijna klaar en morgen staan al onze materialen weer netjes in Eindhoven. Alle onderdelen van onze geoliede motor draaien gewoon door, ook als ik/we er niet zijn. Als we 20 minuten voor het vliegtuig opstijgt de gate in lopen realiseer ik me dat ik hier niet alleen loop. Waar vroeger Thinc ahead synoniem was voor “Niels” is dat nu al lang niet meer zo. Met Esther aan mijn zijde loop ik het vliegtuig in en realiseer ik dat deze vlucht symbool staat voor de ontwikkeling die ons bureau meemaakt. Thinc ahead is zoveel meer dan één persoon, maar een team dat werkt aan unieke projecten, nationaal, internationaal, complex, uitdagend en nog altijd met de ambitie om te verrassen en de hoogste standaard neer te zetten. Het is te gek om hier samen met mijn maatje Esther te lopen en binnen 7 uur voet aan de grond in het Midden-Oosten te zetten.

Het bliksembezoek aan Dubai is zoveel meer dan een vluchtige site visit. Het staat synoniem voor de ontwikkeling van ons bureau. Het is vroeg in het jaar 2020 een bevestiging van onze visie en dromen die we willen najagen. Terug in Nederland is ons kantoor verbouwd, staat mijn bureau ergens anders, krijgt het nieuwe kantoor steeds meer gezicht (hoe gaaf!) en vraagt iedereen of we bijgekomen zijn en niet helemaal kapot… Integendeel deze trip geeft energie. De enige manier om het vol te houden. Dagelijks genieten van unieke kansen, projecten, samen met bijzondere mensen.

Let’s create a legacy!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?