Create your legacy

Create a legacy

Thinc ahead organiseert evenementen met de ambitie om te inspireren met creatieve concepten en om een toegevoegde waarde te zijn voor het evenement, een merk en/of de sport.

Elk kwartaal organiseert Thinc ahead voor Herbalife Nutrition Belgiƫ de Leadership Development Weekenden voor honderen members. Een moment om terug te blikken op het afgelopen kwartaal.

Herbalife Nutrition is een bedrijf dat voedingsproducten verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en gezond ouder worden. Dit doet het bedrijf met multi-level marketing-methoden via distributeurs. Het bedrijf distribueert zijn producten in meer dan 90 landen door een netwerk van ongeveer 2,7 miljoen onafhankelijke verkopers.

Sinds 2019 ondersteunt Thinc ahead Herbalife Nutrition Belgiƫ bij de organisatie van de Leadership Development Weekend (LDW). Elk kwartaal wordt er een LDW georganiseerd voor de Belgische members. Dit is een moment dat members bij elkaar komen om hun verkoop successen van afgelopen kwartaal met elkaar te vieren. Per level krijgt men de erkenning voor zijn of haar prestaties. In een indrukwekkende presentatiesetting zijn er diverse gastsprekers en trainingen gedurende het weekend. Naast de informatieve kant gedurende dit weekend, is er ook veel gelegenheid om te netwerken tijdens de cocktail recepties, walking dinners, diners en het grote feest op de zaterdagavond.

Rol Thinc ahead

Thinc ahead verzorgt het eventmanagement, samen met het eventteam vanuit Herbalife. Waarbij er een team van vier projectmanagers van Thinc ahead verantwoordelijk is voor de showregie, het floormanagement, de registratie van de vele members en de diverse cateringmomenten.