Create your legacy

Nieuws

In samenwerking met Anti Discriminatie Bureau RADAR organiseerden we op woensdag 12 januari 2022 een digitaal evenement. ‘Inclusief gemeentebeleid’ stond in het teken van gelijke behandeling tegen discriminatie en hoe gemeenten hieraan kunnen bijdragen op verschillende gebieden. Host Dounia Jari sprak deze avond met verschillende deskundigen over de onderwerpen discriminatie, arbeidsmarkt, sport en etnisch profileren.

Aan tafel zaten de volgende interessante gasten: Rabin Baldewsingh, Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme; Ivo van de Boer, directeur van Excap, onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience; Mpanzu Bamenga, raadslid in Eindhoven en gekozen tot MensenrechtenMens 2021 vanwege zijn strijd tegen etnisch profileren, Agnes Elling, senioronderzoeker bij het Mulier Instituut, Centrum voor sociaal wetenschappelijk sportonderzoek.

Gedurende de avond stelden de kijkers thuis interessante vragen die Dounia direct aan haar tafelgasten kon stellen. Samen met Radar gaven we vorm aan het programma en met onze eigen Thinc ahead Studio verzorgden we de gehele online streaming.