Create your legacy

Nieuws

Voor VolkerWessels Telecom organiseerden wij het personeelsfeest van 2021. Waar eerst het idee was om de medewerkers fysiek uit te nodigen voor een personeelsfeest op de vrijdagavond en een kerstmarkt met het gezin op zaterdagmiddag, werd het last-minute toch een online event. In verband met de aangescherpte maatregelen, dreigde een live event helaas niet meer mogelijk te zijn. En zoals iedereen ons kent, denken we graag vooruit. Nog voordat de maatregelen vanuit de overheid definitief waren, hadden wij al een optie geplaatst op een studio en hebben we VWT geadviseerd om het evenement toch online te organiseren. Binnen drie weken hebben we het volledige plan omgezet naar een nieuw concept: De VolkerWessels Telecom Kerstshow! Een event waarbij alle medewerkers voor de laatste keer bij elkaar kwamen om het jaar af te sluiten en met elkaar alvast vooruit te blikken naar 2022. En wat was het een succes!

Binnen een tijdsbestek van drie weken verzorgden we een compleet uitnodigingstraject. Alle medewerkers van VolkerWessels Telecom zijn persoonlijk uitgenodigd door een digitale boodschap van de kerstman. Voor aanvang van het event ontvingen de medewerkers al de eerste opdracht: stuur jouw mooiste en/of meest foute kerstfoto in en maak kans op een te gekke prijs. De toon van dit fantastische event was gezet. De kerstman, presentatrice Maddy Janssen en live entertainment One, Two, Trio hebben gezorgd voor een afwisselend programma met veel interactie.

One, Two, Trio had de medewerkers al opgewarmd voordat we van start gingen. Maddy keek samen met de directie terug op 2021. Live vanuit Central Studio’s stonden we in verbinding met meer dan 800  medewerkers die we on-spot live in de studio konden halen! Het hoogtepunt van de middag: een spetterende kerstquiz onder leiding van niemand minder dan de kerstman. Er werden drie kerstrondes gespeeld, met kans op mooie prijzen. De twee winnaars van elke ronde werden live in de studio gehaald en speelde een shoot-out, waar ze de nummers moesten raden van de kersthussel van One, Two, Trio.
We proosten nog een keer met elkaar, wensen elkaar fijne feestdagen en hopen elkaar volgend jaar weer live te mogen ontmoeten bij het personeelsfeest.