Create your legacy

Eindhoven SportAwards 2023

Eindhoven SportAwards 2023

Op maandag 22 januari 2024 heeft de gemeente Eindhoven alle kampioenen van Eindhoven in het zonnetje gezet. Samen met presentatrice Renate Wennemars maakten we er een te gekke show van.

Sifan Hassan won door haar bizarre prestaties de Sporter van het jaar Award en de vrouwen van FC Eindhoven gingen ervandoor met de titel Sportploeg van het jaar. Jan Vogels won de award Sportcoach van het jaar en Roy Kawarmala is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Talent Steijn Louter ging met de talent van het jaar award naar huis.

Naast alle awards hebben we ook stil gestaan bij de sportinitiatieven van maar liefst 15 verschillende Eindhoven sportverenigingen. Dit jaar wonnen alle initiatieven een leuk geldbedrag waarmee ze hun initiatief verder kunnen ontwikkelen.

 

Entertainment

De uitreiking van al deze mooie prijzen werd afgewisseld met divers entertainment. Freerunner Joey en de dansers en danseressen van UC Dance verzorgden een stoere opening in de Lounge waarnaar iedereen naar de zaal vertrok. De openingsact op het podium werd verzorgd door FlowMies. Dit was een spectaculaire Led Light Performance die eindigden met de vibes van Eindhoven in de hoepels.

Daarnaast zong voormalig winnares van de Voice Jill Helena alle winnaars toe met een prachtig passend nummer. Dansgroep UC Dance sloot deze succesvolle en feestelijke avond af met een energiek optreden.

 

 

 

Rol Thinc ahead

Thinc ahead organiseert sinds 2019 in samenwerking met de gemeente Eindhoven dit prachtige Sportgala. We hebben het concept ontwikkeld, de content bedacht en gemaakt en uiteraard de avond zelf georganiseerd.

 

 

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?