Create your legacy

A.Hak – Familiefestival 2023

Wegens het 60 jarige bestaan van A.Hak organiseerden we op zaterdag 17 juni het A.Hak Familiefestival. We toverden het forteiland Geofort om tot een uniek festivalterrein met diverse activiteiten. Zo was er voor jong en oud voldoende te doen en beleven.

Op het mini Hakkersplein konden de jongste zich uitleven met de graafmachines of konden ze afkoelen in het zwembad. Binnen konden ze een glittertattoo halen of even lekker knutselen. Voor de oudere kids waren er in de Ha(c)kerszone diverse VR- en Minecraft workshops. Daarnaast kon zowel jong als oud aansluiten bij de rondleiding. Hier kregen ze wat meer informatie over het forteiland.

Een andere manier om het forteiland te ontdekken was via het bootje. Samen met bijvoorbeeld je gezin stapten je in een van de bootjes langs de grachten van het forteiland.

Op het feestplein genoten we onder het genot van een hapje en drankje van de leukste plaatjes van DJ Izzy. In de avond maakten One Two Trio er een feestje van waarbij de kinderen lekker op het podium mochten dansen.

Rol Thinc ahead

Samen met A.Hak heeft Thinc ahead het programma vormgegeven. Van de ontwerp fase tot het uitnodigingstraject tot afstemming met alle leveranciers tot de organisatie op de dag van het feest. Alles in samenspraak met A.Hak. Daarnaast hebben onze Plaatjesmakers gezorgd voor een uitnodigingsvideo en een toffe aftermovie.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?