Create your legacy

A.Hak – Heel Holland Hakt Familiedag 2024

Welkom bij de Heel Holland Hakt Familiedag!

Om 14.00 uur opende de deuren van Boerderij de Weistaar. Alle gasten werden ontvangen met een heerlijke zoetigheid van de lokale bakker en gezellige muziek van onze Female DJ.  Daarnaast was er voor jong en oud enorm veel te doen en beleven. Van een echte hakse kermis tot een silent disco, niemand hoefde zich te vervelen.

Nadat de Female DJ de familiedag knallend heeft geopend, pakte algemeen directeur Henk Herremans de gelegenheid om iedereen welkom te heten op deze heerlijke dag.

Naast de Hakse Kermis en de Silent Disco kon je je ook aanmelden voor een workshop Heel Hak Bakt of kon je deelnemen aan de exclusieve Heel Holland Houdt van Hak show. Liever een iets sportievere activiteit? Dan kon je je partner of collega’s uitdagen voor een potje boerengolf of midgetgolf. Ook stond er voor de kleinste Hakkers een ballenbak, een echt boerderij springkussen of kon je een uniek ontworpen ballon halen.

Uiteraard was er een grote diversiteit aan food. Van broodje hotdog tot flammkuchen en van een mexicaanse taco tot de altijd lekkere poffertjes. Omdat het zo’n goed weer was, hebben we ook een heerlijke ijskraam geregeld voor de typische ijsrolletjes.

Wie gaat er met de winst vandoor? 

Om 15.00 uur vond de A.Hak vijfkamp plaats waar maar liefst 7 teams streden voor de gigantische A.Hak wisselbeker. De teams namen het tegen elkaar op bij 5 onderdelen: koekhappen, skippyslang, loopskies, kruiwagenrace en natuurlijk spijkerbroek hangen.

Om 18.00 uur stond de allround coverband Impakt klaar om de laatste 2 uur knallend af te sluiten. Al met al een erg succesvolle dag, met veel blije gezichtjes. Op naar volgend jaar!

 

 

Rol Thinc ahead

Samen met A.Hak heeft Thinc ahead het programma vormgegeven. Van de ontwerp fase tot het uitnodigingstraject tot afstemming met alle leveranciers tot de organisatie op de dag van het feest. Alles in samenspraak met A.Hak. Daarnaast hebben onze Plaatjesmakers gezorgd voor een toffe aftermovie.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?