Create your legacy

Atletiekgala 2022

Op zaterdag 19 november 2022 stond het Atletiekgala 2022 op de agenda. Drie genomineerden in de categorie Atleet van het Jaar werden flink in het zonnetje gezet, te weten: Jessica Schilder, Nienke Brinkman en Femke Bol.

In samenwerking met de Atletiekunie hebben we het concept Future Athletics ontwikkeld. De jonge Jessica’s, Nienkes en Femkes van deze wereld verrasten eerder al de atleten met hun nominatie. Tijdens het Atletiekgala mochten zij ook werkelijk de prijzen uitreiken, samen met Ron Boszhard! Ron zorgden voor een leuke en bijzondere terugblik op het atletiekjaar 2022.

 

Om de vele mooie content van afgelopen jaar impactvol te delen, vond het Atletiekgala plaats in de bioscoop! Op groot scherm keken we de prestaties terug van afgelopen jaar, zagen we hoe de genomineerden verrast werden en zagen we wie de titel Atleet van het Jaar heeft gewonnen!

De prijs voor Atleet van het Jaar ging dit jaar naar Femke Bol. Met de vele prijzen die zij afgelopen jaar in de wacht heeft gesleept, was dat dik verdiend! Naast dat we Femke verraste met haar prijs, hebben we ook de European Athletics Coaching Awards uitgereikt. Deze prijs is uitgereikt aan Gert Damkat, de coach van Jessica Schilder.

Rol Thinc ahead

Thinc ahead was samen met de Atletiekunie verantwoordelijk voor de gehele organisatie. We hebben het concept ontwikkeld, de content bedacht en geschoten en natuurlijk de dag zelf georganiseerd. Allemaal in nauwe samenwerking met de Atletiekunie.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?