Create your legacy

Accell – Key Accounts Meeting

Begin februari 2021 kwam Accell naar ons toe met de vraag om een bijeenkomst te organiseren voor hun belangrijkste dealers. Normaliter informeren zij hun dealers later in het jaar over de nieuwste ontwikkelingen. Maar om de dealers nog eerder bij deze ontwikkelingen te betrekken en hun mening te kunnen verwerken in het productieproces, vond half februari de eerste Key Accounts Meeting plaats.

Verspreid over meerdere dagen kwamen er een aantal dealers langs. Zij werden stuk voor stuk meegenomen in de verhalen en ontwikkelingen van Sparta, Batavus en KOGA. Elk merk had drie schermen tot haar beschikking om impactvol te presenteren. Zo kon er een fiets uitgelicht worden op het ene scherm, de specificaties op het andere scherm en weer een detail van de fiets op het laatste scherm. Op deze manier kreeg de dealer direct een goede impressie van het nieuwe platform.

Maar vooral de persoonlijke aanpak was van belang. Zo werden alle dealers persoonlijk uitgenodigd middels een videoboodschap van de nieuwe CEO. Bij aankomst in De Fietser werden ze persoonlijk ontvangen en voor elke dealer was er een gepersonaliseerd dealerboek. Maar ook per merk zorgden we ervoor dat de dealers terug kwamen in een nieuwe setting, met een nieuwe achterwand volledig in de stijl van het merk.
Vanwege corona-maatregelen waren de groepen klein, maar dit zorgden ook voor veel dynamiek tussen de merken en de dealer. Er kwamen vruchtbare discussies op gang en alle merken konden met deze informatie hun ontwikkelproces weer in.

Rol Thinc ahead

Wij hebben er deze dagen voor gezorgd dat alle puntjes op de i klopten. Van de dealerboeken met de juiste namen erop, de welkomstschermen voor elk merk gereed, maar ook de catering die op het juiste moment klaar stond. Daarnaast was het de eerste inzet voor onze Thinc ahead Studio. Onze eigen regieset waarmee we digitale evenementen kunnen streamen, schermen kunnen aansturen en opnames kunnen maken. We zorgden ervoor dat alle drie de schermen simultaan doorliepen, dat per merk de setting weer omgeturnd was en bij de opnames zorgden we voor de audio van de presentatoren.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?