Create your legacy

VolkerWessels Telecom – MEET and EAT

MEET and EAT is het jaarlijks terugkerende netwerkevent van VolkerWessels Telecom voor haar relaties, partners en gasten. Het is hét moment in het jaar waar ze elkaar ontmoeten, geïnspireerd raken en het is een fijne plek om te netwerken. Waar we vorig jaar een volledige online show hebben georganiseerd, konden we elkaar voor deze editie weer fysiek ontmoeten.

Het thema van deze editie van MEET and EAT was ‘connectiviteit in elke vezel’. Dit thema is passend bij VolkerWessels Telecom en hebben we op alle aspecten van het evenement geïntegreerd. Dit begon al bij het uitnodigingstraject. Voor aanvang van het event ontvingen alle genodigden een gepersonaliseerde uitnodiging in stijl van het thema inclusief een vezelrijke snack.

De locatie van MEET and EAT was het eigen vestigingskantoor in Lieren. Bij aankomst over de blauwe loper ontvingen de gasten een glaasje met gezonde vezels. Het programma werd geopend door onze presentatrice Airen Mylene samen met Arjan & Bas. De gasten werden geïnspireerd door Peter Joosten en Marcel Broekhaar. Na het programma namen de Dames Draaien Door het over. Het was tijd voor een borrelen en te genieten van de culinarie BBQ en samen te netwerken.

Rol Thinc ahead

Samen met VolkerWessels Telecom heeft Thinc ahead vormgegeven aan het programma. Thinc ahead heeft het programma verder uitgewerkt, opgezet en uitgevoerd. Van uitnodigingstraject tot het contact met alle leveranciers en het maken van een aftermovie. Alles in samenspraak met VolkerWessels Telecom.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?