Create your legacy

Swim Cup Eindhoven

Jaarlijks organiseert de KNZB de Swim Cup in Eindhoven. Dit internationale kwalificatietoernooi trekt de wereldtop onder de zwemmers naar Eindhoven toe. Met Thinc ahead zijn we vele jaren betrokken geweest bij de organisatie van de Swim Cup.

De KNZB organiseert jaarlijks de Swim Cup in Eindhoven. De Swim Cup is een internationaal kwalificatietoernooi voor topzwemmers. Elk voorjaar krijgen de nationale en internationale zwemtop de kans om zich te kwalificeren voor het toernooi wat later in het jaar plaats gaat vinden, denk aan: Europese en Wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

De Swim Cup is een geïntegreerd zwemtoernooi waarbij ook de jeugd en Paralympische zwemmers tickets kunnen bemachtigen voor de toernooien in hun disciplines: de Jeugd Olympische Spelen en Paralympische Spelen.

Rol Thinc ahead

Tijdens de Swim Cup waren wij veelal verantwoordelijk voor de Media en Communicatie. Met een team van mediacoördinatoren zorgden we dat de Nederlandse pers tekort kwam en dat zij zo goed mogelijk hun verslaglegging konden doen. In de loop van de jaren ontwikkelde de communicatiewerkzaamheden zich van nieuwsberichten schrijven voor de nieuwsbladen of eigen website, naar vele social media posts met foto’s en video’s.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?