Create your legacy

VolkerWessels Telecom - Meet & Eat 2024

Een dag vol inspirerende momenten, waardevolle netwerk kansen en culinaire hoogtepunten!

Op 6 juni 2024 vond de jaarlijkse Meet & Eat van VolkerWessels plaats, en het was een groot succes! We kijken terug op een dag vol inspirerende momenten, waardevolle netwerk kansen en culinaire hoogtepunten.

De line-up van sprekers stelde niet teleur. Innovatoren uit de bouw- en infrastructuursector deelden hun inzichten over de toekomst van duurzame bouwmethoden en de impact van technologische innovaties. Een van de meest onvergetelijke momenten was de ludieke presentatie van Robert Doornbos, die met zijn humor en unieke verhalen de zaal regelmatig aan het lachen kreeg. Zijn inzichten uit de wereld van de autosport brachten een frisse en inspirerende kijk op teamwork en innovatie.

De Meet & Eat bood volop kansen om in contact te komen met collega’s, partners en industrie-experts. Het netwerken vond plaats op het dakterras van de Bouwhub in Amsterdam. Een ander hoogtepunt van de dag was het culinaire aanbod. De barbecue van de Big Boys was bijzonder goed ontvangen, met een gevarieerde selectie aan vlees, vis en groenten. Deze culinaire verwennerij zorgde voor een perfecte balans tussen serieuze gesprekken en momenten van puur genieten.

Rol Thinc ahead

We mochten weer samen met VolkerWessels de jaarlijkse Meet & Eat organiseren. Ook dit jaar hebben we gewerkt aan een vernieuwend conceptprogramma, een uitnodigingstraject en culinaire invulling.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?