Create your legacy

Thinc ahead en Triple Double organiseren Herbalife24Games

Op 21 juni 2015 vinden in Herentals (België) de Herbalife24Games plaats, een nieuw sportevenement waarbij fun en het behalen van persoonlijke doelen voorop staan.

Het door Triple Double ontwikkelde concept achter dit nieuwe evenement sluit perfect aan op het businessmodel van Herbalife en speelt in op trends rondom Fun Runs, Bootcamps en andere sociale sportevenementen. Door het evenement in eigen beheer te organiseren is er geen afhankelijkheid van een externe wedstrijdorganisatie en andere sponsors. Daardoor wordt de regie behouden en kan het geheel naar eigen wens worden ingericht, van de catering en aankleding tot aan de sportieve oefeningen en randactiviteiten.

Over het evenement

The Fun14 – Gedurende de dag staan er 14 leuke en uitdagende sportonderdelen klaar om actief bezig te zijn. Iedereen kan meedoen met dit onderdeel, ongeacht je trainingslevel of –intensiteit, want alles draait om plezier in bewegen.

The Level10 Challenge – Dit onderdeel is gericht op de echte Warriors. Bij het uitvoeren van deze 10 zware oefeningen gaat het om een goede uitvoering én snelheid. De Warriors strijden daarbij om de titel Miss of Mister Herbalife24Games 2015.

Samenwerking Thinc ahead en Triple Double

De organisatie van de Herbalife24Games is in handen van Thinc ahead en Triple Double. Opnieuw een mooie vorm van kruisbestuiving binnen SX. “De kracht van ons organisatiebureau gecombineerd met die van het beste sportmarketingbureau is een prachtige combinatie die we ten volle inzetten voor onze nieuwe klant Herbalife. Ik ben bijzonder trots om met mijn oud-collega’s weer samen te gaan werken. We kunnen met elkaar lezen en schrijven en ben er van overtuigd dat we samen tot mooie dingen in staat zijn,” aldus Niels Cannegieter.

Meer informatie is te vinden op www.herbalife24games.be. De eerste twee weken worden de tickets exclusief in België verkocht, vanaf 10 mei kunnen ook mensen daarbuiten tickets aanschaffen.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?