Create your legacy

Zomerterugblik – Herbalife Nutrition: Let’s Celebrate

Na de edities van januari en april in Antwerpen, mocht team Thinc ahead 12 t/m 14 juli het Leadership Development Weekend in Chateau du Lac (Genval) en van 4 t/m 6 oktober in Kursaal (Oostende) organiseren. Twee prachtige en feestelijke edities, waar we graag met jullie op terugblikken!  

LDW Juli | Locatie: Chateau du Lac te Genval

Wat een bijzondere omgeving om hier het LDW te mogen organiseren. Een bekende locatie voor Herbalife, maar een nieuwe locatie voor ons. En wat voor één. Een kasteelachtige setting gelegen aan een prachtig meer. Ook deze editie startten we met het Kwalificatiediner, waarvoor 300 members zich kwalificeren. Zij worden de avond voorafgaand aan de trainingen in de watten gelegd. Persoonlijk vind ik dit diner altijd het mooiste begin van het LDW, want je merkt aan alles: dit wordt een mooi weekend!

Een prachtig weekend werd het zeker. Op zaterdag kan de trainingsdag voor alle enthousiaste members niet vroeg genoeg beginnen. Vanaf 07.30 uur stonden de eerste mensen in de rij om zich te registreren. Hoe tof om te zien dat dit merk haar members zo kan enthousiasmeren en ambassadeur kan maken. Dat maakt je ontzettend trots om voor een klant als Herbalife te mogen werken. Met Manon als kopvrouw voor registratie, samen met haar team aan medewerkers, kun je er als team van op aan dat het van A tot Z geregeld wordt. Met ruim 1.300 registraties in het gehele weekend is dit een super prestatie.

Naast alle trainingen, erkenningen en de inspirerende presentaties van de gastsprekers Rodica en Sergiu Macadrai uit Roemenië, staat de zaterdagavond in het teken van feest. Met dit keer als thema: Viking. Iedere editie weer een mooie uitdaging samen met de locatie om de trainingssetting binnen twee uur om te bouwen tot sfeervolle diner zaal.

Om de gasten tijdens het diner al op te warmen voor een super feest hebben we dit keer de driekoppige band The Fellas ingezet. Met twee rustigere sets bouwden zij de avond op naar het moment dat men los kon gaan. En net op dat moment, hadden wij nog een verrassing voor ze in petto. Want dat is wat we altijd willen blijven doen; onze klanten, gasten en omgeving verrassen met nieuwe dingen. Altijd en overal! Dus deze editie hadden we een speciale act die de feestavond officieel opende. Met zijn ruwe drums, opzwepende muziek en de toevoeging van water aan de act, was Aquadrums precies wat de members wilden zien. En zeg nou eerlijk, als de gasten na afloop niet naar huis willen, dan weet je dat er een goed feest is neergezet!

LDW Oktober | Locatie: Kursaal te Oostende

Van hartje zomer in Genval naar een herfstachtig LDW in oktober. Deze editie was extra bijzonder, Herbalife Nutrition Belgium bestond 25 jaar, reden voor weer een nieuwe grootste locatie én feest. Een uitdagende locatie, waarbij rekening moest worden gehouden met andere concertgangers in hetzelfde gebouw. Maar Thinc ahead is Thinc ahead niet als we daar geen oplossingen voor bedachten en meedachten met zowel Herbalife als de locatie. Dat is wat we graag doen, de klant actief adviseren en met hen onze ervaringen en perspectieven delen. Zo adviseerden wij Herbalife in het gebruik en indeling van ruimtes, maar op detailniveau over de plaatsing van stoelen voor de training of de aankleding bij ontvangst van de members. Ieder detail telt.

Voor mij was deze editie zeker een bijzondere editie. Niet alleen omdat het een jubileum editie was, maar omdat ik dit keer samen met Niels de projectleiding op me heb mogen nemen. Bij afwezigheid van onze newlywed Esther, mocht ik haar rol overnemen in het voortraject. Waar ik in juli al gedeeltelijk heb mogen proeven aan deze rol, mocht ik dat deze editie nogmaals vanaf het begin doen. Met alle uitdagingen die we onderweg tegen zijn gekomen en de grotere opzet – ruim 1.100 members – stond ik ineens midden in het event. De spil tussen de show, de trainingen en alle cateringmomenten en dat in verschillende ruimtes. Het brengt een geheel nieuwe dynamiek met zich mee waarin je snel beslissingen moet nemen en door moet pakken. Niet alleen op cateringgebied, waar ik normaal gesproken verantwoordelijk voor ben, maar op alle gebieden. Om alle keuzes die in de voorbereiding gemaakt zijn zo tot uiting te zien komen en tijdig bij te sturen waar het nodig was, daar haalde ik een nieuw soort energie uit. Een energie die naar meer smaakt.

Zoals gezegd, het was een bijzondere editie; het 25-jarig bestaan van Herbalife Nutrition Belgium. Dit was al terug te zien in het aantal members dat zich geregistreerd had voor dit LDW, een ongekend aantal van in totaal 2.000 members wilde hierbij zijn. Als echte VIP gasten werden zij onthaald bij de ingang van Kursaal, de groene loper lag voor ze uit en zij werden voorzien van vele extra’s. Zo ontvingen zij een op afstand bestuurbaar LED bandje, wat de ervaring tijdens de training en erkenning uniek maakte! De hele zaal lichtte op met de kleur van verschillende erkenningen. Ook de aankleding hebben we deze editie nog grootser aangepakt, met een sfeervol aangeklede inkomhal vol posters, banners en prachtige backdrops.

Naast de trainingen het gehele weekend, stond de zaterdagavond in het teken van het diner en feest. Met als thema – hoe kan het ook anders – Zilver. Met ruim 800 gasten voor het diner toverden we twee zalen om tot dinersetting, compleet met 25 jaar aankleding op de tafels. Toch net dat beetje extra, voor de unieke beleving. Pianiste Suzy Jane, onze DJ en percussionist, de LED dansshow en de prachtige Human Discoball danseressen maakten het plaatje compleet en zorgden ervoor dat het één groot feest werd.

Voor de trainingen op zondag moest er na de feestavond logistiek veel veranderen. Zo bouwden onze technisch crew van ForLive de oorspronkelijke trainingsruimte zaterdagnacht af, om deze vervolgens op te bouwen in de zaal die we op zondag gebruikten, het Auditorium. Dit vanwege de grote belangstelling op zondag en het aantal beschikbare plaatsen. De rest van ons team bouwde alle andere ruimtes om voor het welkomstgedeelte, de lunch en breaks op zondag. Een complexe puzzel, maar door een goede voorbereiding en juiste afstemming met de locatie, verliep deze overgang soepel en waren we ruim op tijd klaar voor het programma op zondag.

Deze ochtend begon met een bootcamp op het strand van Oostende. Zo’n 300 members hadden zich hiervoor ingeschreven en werden door 5 coaches in groepen onder handen genomen om de dag energiek te starten. Om daarna op kracht te komen met 24 Rebuild-shake, zodat ze klaar waren voor meer inspirerende trainingen.

Vooruitkijken

Wat waren het mooie en bijzondere edities in 2019. We kijken terug op een succesvolle samenwerking met Herbalife in 2019 en zijn dankbaar dat we het vertrouwen hebben gekregen om ook in 2020 hun eventpartner te zijn! Samen met dit top team dit soort evenementen neerzetten, dat is het mooiste wat er is. Alles waar je samen keihard voor werkt, zo tot uitvoering zien komen. Ik ben trots dat ik al 9 maanden onderdeel uit mag maken van dit team en mag doen wat ik doe. En we staan nooit stil, want de editie van januari belooft nog gaver te worden. Dan organiseren we de éérste LDW der Lage Landen. De kick-off van 40 jaar Herbalife voor Nederland en België, in ’s-Hertogenbosch. Stay tuned voor meer mooie verhalen.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?